Diego Arrabal en Viva la Vida

Diego Arrabal guanya la batalla a 'Sálvame': «Ho hem fet molt malament»

Diego Arrabal aconsegueix que 'Sálvame' entoni el 'mea culpa' després del que va passar amb un suposat familiar d'Antonio David

Diego Arrabal ha guanyat la batalla a 'Sálvame' en el tema del suposat familiar d'Antonio David Flores. Aquest dimarts, el programa llançava una altra bomba informativa en ple directe. Això sí, hi havia gent que posava en dubte tot allò que van dir.

Kiko Hernández es va desplaçar fins a Màlaga per entrevistar-se amb un membre de la família d'Antonio David Flores i Olga Moreno. El que vindria després ha estat una cosa mai vista en un programa que tracta la realitat del món del cor.

L'objectiu de la xerrada era que aquesta persona expliqués a tota Espanya la realitat de la suposada ruptura. A més, la dona estava disposada a revelar tots els secrets que amaga el clan Flores i que no volen que surtin a la llum.

Foto del personatge fumant
Una suposada familiar d'Antonio David Flores ho volia explicar tot sobre la seva ruptura a 'Sálvame' | Cedida

Una presumpta exclusiva que, segons el col·laborador de 'Viva la vida' Diego Arrabal, no és tal com l'expliquen. Per al periodista andalús, aquesta seria una altra mentida més que ha elaborat el programa on Arrabal havia tingut una cadira al seu dia.

'Sálvame', obligat a demanar perdó a la comunitat gitana

El pitjor de tot és que 'Sálvame' va tenir la barra de ficar-se amb la família d'Antonio David fent bromes amb la raça gitana. Comentaris que no van agradar gens a aquest col·lectiu i, ràpidament, l'espai de Telecinco va haver de demanar disculpes al programa d'ahir.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
'Sálvame' es va veure obligat a disculpar-se amb la comunitat gitana per mitjà d'un comunicat | Telecinco

En nom de la direcció de 'Sálvame', la presentadora Carlota Corredera va llegir un breu comunicat. En ell, entonava el 'mea culpa' després de les desafortunades afirmacions abocades en aquest mateix plató unes hores abans.

«Davant del malestar que ha provocat en part de la comunitat gitana aquestes paraules, volem rectificar. En cap moment hem volgut dir res despectiu sobre ells. Demanem perdó a les persones que s'hagin sentit ofeses i han estat unes expressions sense cap intenció d'ofendre», començava la gallega.

«Volem deixar clar que tenim molt de respecte i consideració cap a aquesta comunitat. Sabem que ens segueixen des de fa anys i volem que continueu acompanyant-nos cada tarda. Les nostres sinceres disculpes i tot el nostre afecte», concloïa Corredera.

La fugida surrealista d'un hotel amb la familiar d'Antonio David

El programa més polèmic de Telecinco vivia aquesta setmana uns instants surrealistes. La persona que es va reunir amb Kiko Hernández va haver de sortir de l'hotel malagueny embolicada en un llençol. Segons explicava Kiko, hi havia molta premsa esperant-los a la porta.

La fugida de Kiko i la familiar d'Antonio David va ser comentada en directe per Carlota Corredera. «Pot semblar que aquesta imatge és molt graciosa, però no ho és. Aquesta senyora està passant por de veritat», va expressar la gallega.

«Això jo no ho he vist ni en una pel·lícula», confessava Kiko Hernández, atònit davant dels fets.

Captura de Sálvame del moment de Kiko Hernández amb una testimoni en el cas Antonio David
Kiko Hernández tapant amb un llençol la suposada familiar de l'exguàrdia civil | Telecinco

Diego Arrabal, que seguia de prop les evolucions de Kiko i aquesta dona, va pujar al seu cotxe i va anar darrere seu mentre ho emetia en directe a YouTube. Arrabal va afirmar que el programa havia tornat a vendre fum una vegada més, cosa que ha denunciat moltes vegades des que va marxar fa anys.

«No hi ha cap familiar, us ho puc assegurar. Es pot jugar molt en aquest tipus de programes, però crec que ja s'estan passant. Al final la Justícia és la que mana i la que tindrà la darrera paraula en això», va sentenciar Arrabal.