El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

Ja hi ha data: Diego Arrabal inicia el projecte que fa tremolar Rocío Carrasco

El periodista donarà veu a totes les víctimes de la filla de Rocío Jurado en un espai sense "censura"

Diego Arrabal  va marxar de la televisió amb un clar propòsit: desmuntar el testimoni de Rocío Carrasco des de la distància. Assegura que té informacions per destruir la filla de 'La Más Grande', i cada vegada queda menys perquè vegin la llum.

El col·laborador fa molt de temps que treballa en el món de les notícies del cor, així que ha estat testimoni de tota mena d'esdeveniments històrics. Algunes de les seves vivències no es corresponen amb el testimoni de Rociíto i vol que el públic conegui les dues cares de la moneda.

El paparazzi treballava com a col·laborador en Viva la vida, però sentia que no tenia la llibertat suficient per parlar del polèmic documental. Assegura que ningú li ha tallat les ales, encara que va preferir allunyar-se de Telecinco per poder expressar la seva opinió més a gust.

"Vull comunicar-vos que el pròxim 20 de setembre a les 22 hores s'inaugurarà el meu nou canal de Youtube, que serà el nostre canal, el vostre canal. Començarem amb un directe amb línies obertes absolutament a tothom", anuncia Raval.

Vol donar veu a totes les "víctimes" de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco haurà de lluitar contra ell en la nova temporada de la seva docusèrie, ja que en aquesta ocasió no permetrà que menteixi. L'objectiu de Diego és donar veu a totes les víctimes de la nova reina del feminisme, una cosa portarà molta cua de ben segur.

Diego ha revelat com és el sistema que ha triat per qüestionar Rociíto, ja que pretén que sigui un judici just i equitatiu. "Tothom em podrà preguntar, però en directe, no amb missatges gravats ni res d'això", explica a Youtube.

[Instagram] CTVPcknM72V [/ instagram]

El compte d'InstagramUna cosa Pasa TV assegura que el periodista tornarà a Viva la vida després de tres mesos lluny del programa. En aquesta ocasió la seva veu tindrà més pes que mai perquè comptarà amb el suport de les xarxes socials.

La nova aventura de Rocío Carrasco és bastant més complicada que l'anterior per dues raons. Primer perquè ha de complir amb les expectatives que ha generat i segon, perquè haurà d'enfrontar més enemics.

Diego Arrabal llança un dard a Telecinco: "Aquí mai hi haurà censura"

Diego va haver d'aclarir els motius pels quals havia decidit anar-se'n de la televisió, ja que molta gent va començar a especular. Assegura que en cap moment el van acomiadar, va ser una decisió presa única i exclusivament per ell.

El col·laborador garanteix que mai li van prohibir contradir el testimoni de Rociíto, però ell no se sentia còmode en aquesta postura. Per aquesta raó s'ha compromès amb els seus seguidors de Youtube a ser el més plural i neutre possible.

"Aquí mai hi haurà la censura. Serà un canal obert i sobretot molt democràtic", comenta mirant a càmera durant un nou vídeo. Telecinco encara no ha confirmat la data d'estrena del documental En el nombre de Rocío, si bé tot fa pensar que falta molt poc. Els seguidors de la història estan desitjant saber per què es va separar de la família Mohedano.

Glòria Camila no permet que ningú posi en dubte l'honor del seu pare, així que rebatrà totes les acusacions que llanci Carrasco. Hi ha la possibilitat que participi en el projecte de Raval per defensar el torero.

Ortega Cano també ha pres cartes en l'assumpte i s'ha reunit amb l'advocat per intentar silenciar el testimoni de Rociíto. Vol que un jutge visualitzi el contingut abans que vegi la llum per comprovar que no atempta contra la intimitat de ningú.

Kiko Matamoros recorda que hi ha coses que no poden sortir publicades, ja que el dret a l'honor està per sobre de tot. Els Mohedano estaran molt atents per veure si l'hereva de la Jurado comet algun suposat delicte.