Antonio David Flores al plató de Supervivientes

La dinerada que ha guanyat Antonio David amb les exclusives durant 26 anys

L'exmarit de Rocío Carrasco va canviar l'uniforme de guàrdia civil pels platós de televisió

L'última entrega del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' s'ha centrat en la malmesa relació de Rocío Carrasco amb la seva filla Rocío Flores. Un vincle que es va veure clarament perjudicat per la manipulació que la jove va patir des de petita per part d'Antonio David i l'explosió es va produir a l'estiu de l'any 2012, després de l'agressió de Rocío a la seva mare. Aquest terrible episodi, del qual van ser suprimits alguns detalls, ha estat la culminació d'un relat ple d'insults i amenaces protagonitzats per la menor d'edat cap a la seva progenitora.

Les grans mentides d'Antonio David que surten a la llum

Malgrat això, el capítol també s'ha centrat a treure a la llum les grans mentides d'Antonio David. Unes informacions que l'exguàrdia civil va aconseguir donar per certes, però que ara han estat desmuntades per Rocío Carrasco després d'aportar proves documentals que atorguen una completa credibilitat al seu relat. Per exemple, és el cas dels dos grans rumors relacionats amb la salut de David Flores que l'excol·laborador de 'Sálvame' va anar explicant de plató en plató per deixar a Rocío Carrasco de 'mala mare'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Primer, Antonio David va mentir a la premsa assegurant que la mare del seu fill es negava a signar una autorització per operar a l'infant i, després, la va assenyalar per no haver estat al costat del seu fill quan aquest va ser ingressat en el Nadal de l'any 2010, quan les proves aportades per Rocío Carrasco demostren que sí que va estar a Màlaga durant aquesta data.

No obstant això, la gran mentida desmuntada en l'últim capítol ha estat la més repetida per Antonio David en els últims anys. I és que l'excol·laborador de Telecinco ha argumentat davant el jutge «que no té diners ni béns i que és insolvent» per culpa de la seva exdona, a qui ha acusat de fer-li la vida impossible i moure fils per deixar-lo sense feina durant molts anys. Una falsedat que s'ha desmuntat amb una línia de temps que abasta tots els treballs (exclusives i participació en programes de televisió) que l'excol·laborador ha realitzat entre els anys 2011 i 2017.

La gran fortuna que ha guanyat Antonio David venent exclusives

Malgrat que en el documental no es recullen totes les seves aparicions públiques, com les seves més recents participacions a 'GH Vip' o 'Sálvame' (on ha estat l'últim any de col·laborador), sí que apareixen unes quantes exclusives i treballs televisius que serveixen per fer-nos una idea de la gran fortuna que s'ha embutxacat Antonio David després de canviar l'uniforme de guàrdia civil pels platós i les portades de revista.

El programa 'Ya es mediodia' ha quantificat els beneficis econòmics obtinguts per Antonio David al llarg d'aquests 26 anys, una dinerada que s'estima en uns tres milions d'euros. Així, segons ha recollit el programa de Sonsoles Ónega, el pare de Rocío Flores hauria guanyat 50.000 euros per les seves primeres entrevistes exclusives en les revistes del cor.

Després de fitxar com a col·laborador de 'Crónicas marcianas', l'excol·laborador de Telecinco hauria començat a ingressar un salari fix mensual durant tres anys, obtenint un total de 60.000 euros en tres temporades. Però quan el programa de Xavier Sardà va ser cancel·lat, Antonio David va continuar protagonitzant exclusives i apareixent en programes de diferents cadenes com '¿Dónde estás corazón?' d'Antena 3 o 'Tómbola' de Canal 9.

Així mateix, tampoc trigaria a tornar a aconseguir estabilitat a Telecinco, on durant tres anys va participar com 'assessor de l'amor' a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' a raó de 800 euros diaris. A més, per no parlar de tots els 'realities' en els quals va concursar com, per exemple, a 'GH Vip', 'Acorralados' i 'Ven a cenar conmigo', on hauria ingressat més de 350.000 euros.