Dinio carrega contra Irene Junquera durant les primeres nominacions a 'GH VIP'

Els seus atacs van provocar les llàgrimes de la periodista

L'enfrontament entre Dinio i Irene Junquetaq va acabar entre llàgrimes
L'enfrontament entre Dinio i Irene Junquera va acabar entre llàgrimes | Mediaset

‘GH VIP’ va donar el seu tret de sortida el darrer dimecres i els aldarulls i provocacions no han tardat a començar. Arran de les nominacions que van tenir lloc dijous, la periodista Irene Junquera va rebre la majoria dels punts dels seus companys i unes crítiques d’allò més punyents per part del concursant Dinio, que va carregar contra ella.

 

Dinio ataca Irene Junquera

«Fas moltes preguntes del cor i dius que no t’agrada el ‘salseo’, aleshores què fas aquí? Se t’ha vist el llautó des que vas entrar. Demano i espero que estiguis nominada, si us plau», li va etzibar Dinio a Irene durant les nominacions, a la qual cosa va respondre la periodista esportiva: «Li vaig preguntar si havia estat actor porno, però res més. Estàs fent el paper, però si ets actor, ho entenc. M’estàs atacant i jo no t’he fet res. No m’agrada la teva manera de dirigir-te a mi», va defensar-se Irene Junquera, que no va poder evitar que li saltessin les llàgrimes.

 

Irene Junquera, enfonsada a les nominacions
Irene Junquera, enfonsada a les nominacions | Mediaset

 

Irene Junquera a més, va rebre els punts de gran part dels seus companys de la casa de Guadalix, així que aquesta setmana se sotmet al veredicte del públic juntament amb dos dels seus companys que també estan nominats: Hugo Castejón i Anabel Pantoja.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari