La coneguda dissenyadora i parella d'un famós es presenta com la nova concursant de 'Supervivientes'

Es tracta d'un dels fitxatges estrella de l'edició

Ana María Aldón, dona de José Ortega Cano, nova concursant de 'Supervivientes 2020'
Ana María Aldón, de 42 anys, és dissenyadora de moda | Twitter (@supervivientes)

Aquest pròxim dijous comença la nova edició de 'Supervivientes 2020', i durant les últimes setmanes, Mediaset ha anat descobrint els noms dels seus participants, entre els quals destaquen noms com el de Rocío FloresFani, per exemple. 

Tot i això, i pocs dies abans de l'inici del concurs, encara s'estan fent públic alguns noms de futurs supervivents. L'últim nom que s'ha pogut conèixer és d'una altra famosa que participarà i s'ha convertit en un dels fitxatges estrella de l'edició. Es tracta d'Ana María Aldón, la dissenyadora de 42 anys i actual muller del torer José Ortega Cano, amb el qual tenen un fill en comú, el petit Jose María, de només 7 anys. 

Una figura que s'ha mantingut sempre al marge de la vida pública

Aquest fitxatge ha agafat per sorpresa a tothom, ja que, des que es va fer pública la relació amb 'el matador' el passat any 2012, Ana María s'ha mantingut totalment allunyada dels mitjans de comunicació. Tot i això, ha decidit fer el pas de participar en aquest concurs, on té com a objectius donar-se a conèixer professionalment tal com explica en un vídeo: «Molts de vosaltres em coneixeu com 'la dona de', però jo també sóc dissenyadora de moda».

La filla gran del seu marit, Glora Camila, així com els que van ser cunyats d'ell, Amador Mohedano i Rosa Benito, ja van participar en el reality, i de ben segur que li han donat molts consells a Ana María, la qual ha estat presentada com la concursant número disset per a sobreviure a l'illa d'Hondures. Consells que li aniran molt bé, com també jugarà a favor seu el fet de tenir a Rocío Flores a prop, que és la neboda de la seva fillastra, Gloria Camila.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari