Fani Carbajo al plató de 'La isla de las tentaciones'

El drama ocult de Fani: «No li queda res dels 500.000 euros que va guanyar»

Fani Carbajo està sent investigada pel ritme frenètic de despeses que porta

Fani Carbajo es va estrenar a la crònica social el gener de 2020, després de participar a 'La isla de las tentaciones'. Aleshores, el programa el presentava Mónica Naranjo, i juntes van aconseguir que es convertís en un autèntic fenomen de masses.

La mítica extemptadora ha concedit una infinitat d'entrevistes, en les quals ha parlat dels seus orígens. Vol mostrar-se com un personatge proper i accessible, així que no ha tingut cap problema a confessar alguns detalls de la seva intimitat.

Certes persones asseguren que Fani no està sent sincera amb el públic, ja que molts problemes se'ls ha buscat ella. Aquest últim any ha guanyat bastants diners gràcies a Telecinco, perquè ha treballat als programes més rellevants de la cadena.

 

Christofer Guzmán, la seva parella, ha patit molt amb aquesta trajectòria mediàtica, però també n'ha tret partit. És possible que Fani i ell visquin sense preocupacions, però, segons les últimes informacions, tenen problemes econòmics.

Fani viu a Arroyomolinos, un poble al sud de Madrid, concretament en un pis que està ubicat en una zona bastant modesta. En teoria no hauria de tenir grans despeses, però, pel que es diu, té gustos molt cars i gasta diners sense control.

Fani Carbajo, investigada per Hisenda: «Ha gastat moltíssim»

Fonts pròximes a Carbajo han parlat amb 'La Razón' per a revelar una informació sorprenent: està sent investigada per Hisenda. Fani podria rebre un cop molt dur després d'aquesta investigació exhaustiva de les seves despeses.

Algú que té molta relació amb ella assegura: «No li queda res dels 500.000 euros que va guanyar». Aquest any, Fani ha generat uns ingressos astronòmics, però no s'ha administrat bé i ara podria tenir problemes.

Si Hisenda detecta que ha comès algun delicte i considera oportú imposar-li un càstig econòmic, Carbajo no ho podrà pagar. El seu entorn assegura que s'ho ha gastat tot en capritxos inservibles i en luxes als quals no estava acostumada.

«Hisenda està seguint els passos de Fani a causa de la mala gestió que ha fet dels diners que ha guanyat a la televisió. S'ha gastat moltíssims diners en operacions, regals, capricis d'alt valor i moltes altres coses», declaren a 'La Razón'.

Fani Carbajo vol obrir una discoteca a Madrid

Christofer sempre ha sigut més assenyat que Fani. De fet, ell seguia treballant de cambrer quan ja era famós, tot i que va haver de deixar la feina perquè l'assetjaven dient-li «cornut».

Fani admira aquesta faceta treballadora del seu nòvio, i precisament ha estat ell qui ha tingut la idea d'invertir els diners que han guanyat en obrir una discoteca. En els propers mesos, Carbajo inaugurarà un local de copes a Madrid, tot i que se'n desconeixen molts detalls.

La televisiva és conscient que ha de seguir ingressant si vol mantenir el ritme de vida tan esbojarrat que porta. Segons les últimes informacions, comença a estar preocupada perquè podria rebre una multa important.

Abans de saltar a la fama, va travessar circumstàncies econòmiques molt delicades. De fet ha estat acusada d'haver robat en centres comercials. Una tieta seva va assegurar que sempre ha tingut obsessió pels luxes, i potser per això va fer aquestes coses.

Hem de tenir en compte que actualment participa a 'La última tentación', programa que li reportarà molts beneficis. I és possible que Telecinco torni a comptar amb ella per a debats i tertúlies, ja que és un personatge molt potent.

Christofer i Fani han tornat a primera línia pagant un preu massa car: una altra infidelitat. No obstant això, és l'única opció per a fer front a les despeses desmesurades que tenen.