Imatge d'una portada de 'Lecturas' amb una foto de Dulce Delapiedra

Dulce, el pitjor malson d'Isabel Pantoja que fa trontollar Cantora

La que va ser mainadera de Chabelita no s'ha tallat a l'hora d'atacar Kiko Rivera

L'entrevista que Dulce Delapiedra ha concedit recentment a 'Lecturas' serà tema de conversa per a estona. Mentre Isabel Pantoja segueix tancada a Cantora, els seus enemics no descansen.

L'exmainadera d'Isa Pantoja ha tornat a la càrrega per a atacar Kiko Rivera, el germà de la jove. Pel que es veu, no està gens contenta amb l'actitud que ha tingut el DJ aquestes últimes setmanes.

Recordem que Kiko va anar a 'Sábado Deluxe' després d'un temps sense acostar-se a Telecinco per a criticar la seva germana i insinuar, entre altres coses, que aquesta podria estar sent maltractada per la seva parella, Asraf Beno.

Dolç Delapedra a l'aeroport amb Asraf Beno i Isa Pantoja
Dulce Delapiedra va fer de mainadera a Isa Pantoja durant molts anys | GTRES

El marit d'Irene Rosales va assegurar que Chabelita li havia trucat a altes hores de la matinada demanant-li desesperada que anés a buscar-la.

«Sempre hi he sigut per a ajudar-la. No és veritat que la humiliï per a sentir-me millor, és ella que es munta la seva pròpia pel·lícula», li retreia el DJ.

«Ha fet moltíssimes cagades que sempre li he perdonat. Quan parlo d'alguna cosa és perquè em passa a mi, no em fico en temes que no m'incumbeixen».

El fill d'Isabel Pantoja va arribar al punt de fer públiques unes notes de veu que li havia enviat la seva germana després d'una forta discussió que havia tingut amb el seu nòvio.

«És important, si us plau. De veritat, t'ho juro! Agafa'm el puto mòbil!», se sentia dir a Chabelita totalment desesperada.

Isa Pantoja
Isa Pantoja, novament assenyalada pel seu germà | Europa Press

Aquestes acusacions no han estat gens ben rebudes al nucli familiar. I han provocat que tant Isa com Asraf diguin prou i es rebel·lin contra Kiko.

«Normal que la Isa no tingui ganes de parlar a una persona així», l'atacava el seu cunyat. «Ja veurà el que es fa, però per descomptat no pot anar pel món fet el que li dona la gana. Però, vaja, a un nen mimat, què li has de dir».

I ho han fet, com no podia ser d'una altra manera, pregonant els seus draps bruts a la televisió. Isa ha deixat caure que l'únic que ha fet el seu germà durant aquests últims anys és deixar-la malament, humiliar-la i no donar-li lloc dins la família.

Dulce Delapiedra surt en defensa de 'la seva nena'

A l'entrevista que ha concedit a 'Lecturas', Dulce insisteix amb la mateixa teoria. I és que assegura que quan estava embarassada, li donaven menjar caducat.

A més, sosté que durant tot aquest temps, Kiko no ha fet més que humiliar la seva germana, a qui no ha ajudat mai ni ha estimat.

Pel que fa a aquest tema, Isabel Pantoja no ha arribat a pronunciar-se, i sempre ha manifestat que s'estima tant l'un com l'altre. De fet, ara mateix sembla que la que té més contacte amb la cupletista és la seva filla.

Imatge de Kiko Rivera a Dissabte Deluxe el dia 13 de novembre de 2021
Kiko Rivera va atacar la seva germana a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Isa no ha dubtat a acostar-se a Cantora aprofitant aquesta tensió que continua existint entre Kiko i la seva mare. Tot i això, de cara a un futur no sabem què pot passar, ja que tots els membres de la família solen ser bastant inconstants.

D'altra banda, Anabel Pantoja, cosina d'Isa i Kiko, ha deixat clar que no pensa tornar a la televisió i molt menys a 'Sálvame', ja que vol una feina digna. A més, la 'Pantojita' de Canàries ha assegurat que té molt mala relació amb Dulce.

Recordem que quan va ser el seu aniversari, a 'Sálvame' li van preparar una sorpresa bastant desagradable. I és que Dulce va aparèixer al plató vestida de Marilyn Monroe i cantant-li el per molts anys.

Cosa que no li va fer gens de gràcia, ja que va assegurar que no es mereixia aquesta sorpresa tan amarga en un dia tan especial.

Com ja hem remarcat altres vegades, aquest conflicte que hi ha dins del clan Pantoja sembla que no s'acaba mai. Ara només queda esperar per a veure qui és el següent membre de la família que protagonitza una portada.