El cop baix que prepara Rocío Carrasco a Rocío Flores a la seva tornada

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco encara guarda l'esperança de reconciliar-se amb la seva mare

Rocío Flores a 'Supervivientes 2020'
Rocío Flores segueix aliena a les declaracions de la seva mare | Telecinco

Rocío Flores va posar rumb a Hondures per ser una de les participants de la nova edició de 'Supervivientes'. La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco posava terra pel mig amb la intenció de deixar enrere el conflicte que manté amb la seva mare, amb la qual no es parla des de fa més de set anys.

Tot i que la néta de Rocío Jurado es mostrava defensiva i no volia parlar sobre la seva mare, el pas de les setmanes ha fet que la supervivent acabés demostrant que necessitava una reconciliació amb Carrasco. Així, va ser la primera persona en la qual va pensar quan els participants van ser comunicats sobre l'arribada del coronavirus a Espanya i fins i tot va plorar en recordar que era el seu aniversari i, a més, havia estat el Dia de la Mare.

Rocío Flores pensa que la seva mare està seguint el concurs

Amb el pas dels dies, Rocío va començar a sentir debilitat i va aflorar el seu desig de reconciliació, enviant en més d'una ocasió missatges dirigits a la seva mare. Amb llàgrimes als ulls sense poder contenir l'emoció, es venia a baix amb només pensar que la seva progenitora pogués estar veient a la televisió.

Per la seva banda, la filla de 'la més gran' ja va deixar caure d'una manera irònica, abans que comencés 'Supervivientes', que no era la seva intenció de seguir el concurs de la seva filla: «Només veig Netflix. Això ho troben a Netflix?» va respondre quan li van preguntar. Flores marxava a Hondures amb aquesta última declaració de la seva mare, però amb l'esperança que aquesta decidís finalment seguir el concurs

La vertadera raó per la qual Carrasco no vol veure 'Supervivientes'

Ara, quan el 'reality' ja porta al voltant de tres mesos, sembla que Rocío Carrasco no ha canviat d'opinió i segueix sense estar atenta als avenços que la seva filla està fent a l'illa. El motiu l'hauria confessat a una persona pertanyent al cercle més proper de Rociíto, i no és la que sembla: «No pot suportar el dolor. Es nega a veure la seva filla en el concurs», assegura.

Rocío Carrasco passejant pel carrer
Rocío Carrasco no veu 'Supervivientes' perquè «no pot suportar el dolor» | CatalunyaDiari

Aliena a tot això viu la seva aventura Rocío Flores, qui guarda l'esperança que la seva mare vegi com avança en el concurs mentre es mostra tendra en els seus missatges: «Moltíssimes felicitats, m'encantaria poder dir-t'ho en privat. M'encantaria que les coses es poguessin arreglar en privat. Jo no vull fer-te mal. M'agradaria poder parlar quan arribi» li deia entre llàgrimes el dia del seu aniversari després de vuit anys sense felicitar-la.

El futur de la relació entre mare i filla sembla estar molt lluny de poder arreglar-se. Els missatges no són molt conseqüents amb les seves accions, ja que Rociíto ha afirmat que perquè aquesta reconciliació tingui lloc hauria de ser Rocío Flores qui donés el primer pas.

Ara que Flores s'ha mostrat públicament a favor d'una reconciliació amb ella, és el torn de Carrasco per demostrar que ella també està disposada a arreglar-ho. Serà difícil, però, tenint en compte que no només no ha vist el concurs de Rocío Flores, sinó que tampoc ha rebut els seus missatges.


Comentaris

envia el comentari