«Ella és víctima i botxí. La pallissa de la meva filla és obra mestra d'Antonio David»

Rocío Carrasco assenyala l'autèntic culpable de la brutal agressió

Ahir, a Telecinco, es va viure una nit extraordinària. Rocío Carrasco es va asseure al plató del programa especial de 'Sálvame' disposada a aclarir punt per punt totes les qüestions que fins ara han aparegut a la seva docusèrie i així enfrontar-se a les crítiques que han sorgit entorn el seu testimoni.

L'entrevista va començar forta, amb les declaracions de Rociíto sobre la crida desesperada que la seva filla li va fer a 'El programa de Ana Rosa', a la qual va decidir no respondre seguint el consell dels professionals que l'estan tractant. «Ni ella ni jo estem preparades», responia Rocío Carrasco sobre per què no li agafa el telèfon a la seva filla. I va explicar com va viure l'episodi en què Rocío Flores la va agredir fa nou anys i que va acabar amb una condemna a la jove per maltractament habitual.

«Ha arribat a ser botxí perquè abans ha sigut víctima»

Compungida per haver de recordar un dels moments més durs de la seva vida, Rocío Carrasco narrava com va ser víctima d'una sèrie d'agressions físiques a mans de la seva pròpia filla el matí del 27 de juliol de 2012. Abans de començar el relat, va voler deixar clar que no li té rancúnia pel que va passar i va justificar el comportament de la seva primogènita assenyalant que en aquell moment, no era la seva filla.

«La Rocío ha arribat a ser botxí perquè abans ha sigut víctima. Una víctima encara més vulnerable que jo. Això vull que quedi clar», afirmava amb contundència. I tot seguit va demanar que no ataquessin la seva filla pel que va passar quan tenia 15 anys: «No l'ataqueu a ella. Ella no en té la culpa. La culpa la té una altra persona que és responsable que ella actués d'aquesta manera», va dir. I tot seguit va explicar com va reaccionar a l'atac de la seva filla: «Vaig sentir pànic. Pànic per saber el que passaria després d'això».

Antonio David va ser qui va incitar la seva filla

Rocío Carrasco té clar que les agressions que va patir a mans de la seva filla van ser conseqüència de la manipulació que durant anys Antonio David Flores va exercir sobre la jove. «Aquell matí la Rocío em va agredir, però no era ella la que em pagava, era el seu pare», ha explicat.

Va ser especialment revelador saber a qui va trucar a Rocío Flores després d'apallissar la seva mare. Tot i que Rocío es va negar a fer pública aquesta informació, va ser Carlota Corredera qui va explicar amb qui s'havia posat en contacte la noia i què es va dir en aquella conversa. Això se sap perquè ha sortit a la llum l'àudio del judici on va testificar el xòfer que va portar Rocío Flores fins al col·legi després de la pallissa i que ho va sentir tot. «La meva filla em pega, puja a un cotxe que jo mateixa havia demanat perquè la portés al curset d'estiu i, només seure-hi, treu el mòbil i truca al seu pare», explicava Rocío Carrasco.

Aleshores Carlota Corredera va explicar el que Rocío Flores va dir al seu pare: «Papa, ja està fet». Quatre paraules molt reveladores que són el reflex del nivell de manipulació de què va ser víctima. Tants anys de mentides i desqualificacions sobre la seva mare van acabar provocant que la jove l'odiés fins a tal punt que li va clavar la pallissa que Antonio David Flores no es va atrevir a clavar-li quan eren matrimoni.

Rocío Carrasco no perd l'esperança de recuperar la seva filla

Malgrat com de traumàtic pot ser per a una mare que la seva filla li pegui, Rocío Carrasco té clar que la jove no era més que un titella a mans del seu pare, i no està ressentida pel que va passar. La filla de Rocío Jurado encara necessita temps per recuperar-se del tot i, arribat el moment, per fi podrà parlar amb la seva filla, ja que no perd l'esperança de recuperar-la. «Ara no, perquè ni estic preparada ni crec que ella ho estigui. I crec que no és ni el lloc ni el moment. Però no m'agradaria perdre aquesta esperança», argumentava sobre una possibe reconciliació amb la seva filla.


Comentaris

envia el comentari