Eloi Vila confessa quins convidats no han suportat anar de copilots a 'Al Cotxe!'

Assegura que en 230 trajectes no ha tingut mai cap accident
El periodista condueix l'exitós programa d'entrevistes de TV3 'Al cotxe!' | Instagram | @eloi5

 

El programa de TV3 'Al Cotxe!', presentat per Eloi Vila, s'ha convertit en l'espai d'èxit dels dilluns a la nit, especialment pel caràcter distès de les entrevistes i pel poc pressupost que necessita un programa d'aquestes característiques. Sigui com sigui, les conversacions del programa deixen uns quants titulars per als rotatius i digitals del dimarts, però ara els titulars els ha deixat el mateix Eloi Vila en una entrevista al programa 'La nit dels ignorants' de Catalunya Ràdio.

 

230 convidats a 'Al Cotxe!', alguns nervis i cap accident

Segons Vila, han pujat un total de 230 convidats al cotxe i, en 230 viatges no ha patit cap accident de consideració. L'únic incident es va produir quan va convidar l'actriu Àurea Màrquez: «Vaig tocar la punta d'una moto aparcada», confessa el presentador. D'altra banda, Vila confessa qui son aquells convidats que no han suportat anar de copilots i no conduir: Pere Arquillué, Ramon Pellicer i Els Amics de les Arts.

 

 

Vila assegura que les jornades de gravació són esgotadores, ja que en un dia han de fer fins a tres entrevistes. En qualsevol cas, diu que l'ambient distès del cotxe fa que els entrevistats se sentin lliures de dir el que volen: «La gent explica el que li surt de l'ànima. Per aconseguir-ho intento no preguntar incisiu sinó deixar que cadascú arribi on vol arribar», confirma.

 

 

  

Per últim, Vila parla sobre la mortalitat a les carreteres i demana que no hi hagi més víctimes. «Hem de ser optimistes, vist el que fèiem de joves al cotxe, jo tinc 46 anys però en tenia 18, hem millorat», afirma.

 

Eloi Vila acomiada la seva mare

En unes declaracions al diari 'El9Nou', Vila confessava que a principis d'any s'havia mort la seva mare. D'ella diu que era una dona amb un do especial per escoltar les persones, un do que ara ell intenta reproduir al programa de TV3. Magda Escarré va ser una gran pedagoga a Barcelona durant el franquisme, ensenyant a «fills de famílies que a casa parlaven en castellà, però que volien que els seus fills i filles aprenguessin la llengua del país que els havia acollit».