Fotomuntatge de Terelu Campos i Emma García a 'Viva la vida'

La foto d’Emma García després de la seva esbroncada en directe amb Terelu

La presentadora ha compartit a Instagram una fotografia posant ben somrient

Des de la ruptura entre María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, les Campos han de fer front a centenars de rumors que cada dia surten per televisió. Per això, la matriarca ha decidit concedir una entrevista a ‘Sálvado Deluxe’, però aquesta decisió  ha provocat que Emma García s’enfronti amb Terelu a ‘Viva la Vida per les paraules que ha dit en directe.

Esbroncada entre Terelu Campos i Emma García

Mentre Terelu Campos estava a la sala de maquillatge, Emma García ha dit tot el que pensa sobre María Teresa, però la seva filla no està disposada a passar-ne ni una. Un cop va tornar al plató, la presentadora va insistir: «Vull que em diguis què t’ha fet mal, que em diguis noms». Davant d’aquesta pregunta, la col·laboradora ha respost clarament molesta: «Home, jo t’he dit que  he sofert quan t’he sentit dir que Teresa no ve a aquest programa perquè no paguem».

Unes paraules que Emma García no ha negat  i ha explicat a Terelu perquè les ha dit: «El cap de setmana passat vas dir davant de càmera i fora que Teresa vindria aquí i em vaig posar molt contenta perquè no he tingut oportunitat de fer-li una entrevista en tots aquests anys». Tanmateix, María Teresa Campos va escollir el ‘Deluxe’, provocant malestar a la presentadora de ‘Viva la Vida’. Davant d’aquesta situació, Terelu li ha confessat estar farta: «Estic cansada, no soc de pedra i no tinc resposta per tot».

Hores més tard d’aquest enfrontament, Emma García no ha dubtat en compartir al seu compte d’Instagram un parell de fotografies on apareix d’allò més somrient, deixant enrere l’esbroncada que havia tingut amb Terelu Campos. Una de les imatges, a més, és molt divertida perquè es pot veure com un company es cola a la foto sense que la presentadora o la seva maquilladora se n'adonin: «Aquí s’ha col·locat, incrustat».

També et pot interessar...