URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Emma García, a Jordi González: «Si us plau, deixa de mirar-me l'escot!»

Els presentadors van mantenir una conversa als passadissos de Telecinco i el català va advertir García que se li veia el sostenidor

Emma García y Jordi González hablando en el pasillo de Telecinco
Emma García i Jordi González parlant als passadissos de Telecinco | Telecinco

Jordi González i Emma García han protagonitzat una escena d'allò més divertida durant l'última emissió de 'Viva la vida'. Els presentadors van mantenir una conversa als passadissos de Telecinco en la qual la basca pretenia que Jordi li avancés alguna informació d'interès relativa a 'Gran Hermano'.

Tot semblava normal i anava sobre rodes fins que, en mig de la conversa, el català va detectar que el sostenidor d'Emma aguaitaven per sota de l'escot. Aleshores, el conductor del debat de 'GH VIP' va voler informar la seva companya, moment que ella aprofitava per etzibar-li: «Escolta, si us plau, Jordi! Deixa de mirar-me l'escot!».

 

Preguntes íntimes entre Emma i Jordi

L'inici del moment guarda relació amb el fet que Suso —el qual estava amb Emma— volia parlar amb Sofía Suescun. En aquell moment, Emma i Jordi van considerar que era una bona oportunitat per fer memòria i explicar com va anar la història d'amor entre els dos exconcursants de 'GH'.

Jordi avisa a Emma de que se le ve el sujetador
Jordi avisa a Emma que se li veu el sostenidor | Telecinco

 

«Hauríem d'aprofitar per fer una sèrie que es digués 'Els Camerinos'», afirmava el presentador català, mentre que Emma aprofitava la conjuntura per preguntar-li a Jordi si havia «tingut algun rotllet aquí».

Jordi assegura que «mai» s'ha enrotllat amb cap company

Jordi es va mostrar d'allò més taxatiu i va assegurar que «mai». Posteriorment, el presentador llançava la mateixa pregunta a la basca, que també va negar que hagués compartit mai una relació amb cap company de la cadena.

Per la seva banda, el barceloní va matisar que havia estat anys gaudint d'un camerino per a ell sol i que no l'havia aprofitat en aquest sentit. A més, va informar que ara el comparteix amb Isabel Pantoja, la incorporació estrella més recent de la cadena. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari