Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García plora en directe després de confessar un problema familiar

Emma García no ha pogut contenir l'emoció en tractar un tema molt delicat a Viva la vida

Emma García parla poc sobre la seva vida privada, que procura protegir majoritàriament.

Tot i això, hi ha determinats temes que la presentadora de Viva la vida no pot evitar que l'afectin. Això ha passat aquest cap de setmana a la secció d'actualitat i societat per parlar dels Tocs (Trastorns obsessius compulsius).

Unes obsessions que condicionen les activitats diàries i causen un gran patiment emocional.

«Tinc una nena propera que ha començat a patir aquest tipus de trastorns», reconeixia bastant emocionada explicant el seu drama familiar.

A més, reconeixia que no era només la jove en qüestió qui que ho estava passant malament. Els seus pares també perquè no saben com ajudar-la.

Superada completament per la situació, Emma decidia disculpar-se amb la seva audiència. «Sento la tristor que he patit aquesta tarda», deia acomiadant-se.

Per mantenir la seva privacitat, la presentadora no ha donat més detalls al respecte. Així doncs, no ha volgut donar el nom de la nena en qüestió, ni tampoc revelar el parentiu que les uneix.

La veritat és que en poques ocasions Emma ens deixa veure aquest costat vulnerable, ja que sempre tracta de mantenir les bones formes. Sempre actua com una gran professional, tot i que veure-la plorar ha aconseguit arribar al cor de l'audiència.

Emma García mostra el seu costat més tendre i familiar

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que hem pogut veure el costat més tendre de la basca. A finals de l'any passat, Emma es va emocionar amb una sorpresa que li tenia preparada el programa. I és que algú molt especial li va voler enviar un preciós missatge per desitjar-li un bon any nou.

«Avui la meva ànima et vol enviar un missatge d'etern agraïment", llegia amb llàgrimes als ulls. «Ja saps que m'agrada molt compartir amb tu processos i progressos, sentir com la calor de les teves paraules acaricia el meu cor i la teva mà, amiga, sempre disposada m'agafa fort».

«Estic molt orgullosa de formar part d'aquest equip de dones guerreres a què la teva saviesa i màgia ha anat unint», prosseguia.

«Ets un ésser tan especial que no sabria definir-te amb paraules sinó amb l'explosió d'emocions que em produeix la teva protecció i tendresa i sentir-te sempre tan a prop", acabava la carta.

Completament emocionada, Emma no trigava a reconèixer immediatament a la persona que li havia dedicat aquestes paraules tan boniques.

«És una història molt personal i molt especial. Aquesta persona una vegada la vaig conèixer de casualitat, de fet us diria que si ara la veig potser no podria reconèixer la seva cara», assenyalava ella.

«Ens van presentar i al cap d'uns mesos va tenir una desgràcia a la seva vida. A mi m'ho expliquen i em poso en contacte amb ella perquè ho sento així, tinc moltes ganes d'estar al seu costat», explicava la presentadora.

«Estem absolutament connectades, gairebé no ens vam conèixer perquè vam estar juntes dos minuts. Em fa moltíssima il·lusió cada vegada que m'envia un missatge. Ella ha anat superant molts processos».

I no només això, sinó que fins i tot la seva mare aprofitava aquest moment per trencar el seu anonimat i va trucar en directe.

«Ets el més preciós i el més bo que hi ha en aquest món. Aquestes coses que et passen a tu és perquè ets com ets», li deia.

Un tendre moment familiar que ens apropa una mica més a un dels rostres més estimats de Telecinco. Sobretot, en una època tan complicada en què la Covid ens ha obligat a romandre allunyats dels nostres éssers estimats per protegir-los.