Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Sara Carbonero trenca amb Kiki Morente i ja tindria nova parella, un vell conegut

Sara Carbonero se separa de Kiki Morente i comença una nova relació

Sara Carbonero va commocionar la premsa després de confessar que havia trencat amb Iker Casillas, tot i que els rumors sonaven cada vegada més fort. La periodista va emprendre una nova aventura sentimental amb Kiki Morente, encara que aquest amor no ha durat tant com l'anterior.

Sara Carbonero i la seva parella prometien convertir-se en la parella de l'estiu, així que totes les mirades estaven posades en ella. La pressió ha fet que finalment decideixin prendre camins separats i l'experta en esports ja té una nova il·lusió.

Kiki Morente vol que la discreció regni en la seva carrera artística, així que en cap moment s'ha pronunciat al respecte. No ho va fer quan els periodistes van descobrir el romanç i tampoc ho farà després de la sorprenent separació.

El programa de Maria Patiño, socialité, té totes les dades sobre la nova parella de Carbonero i els espectadors s'han quedat sense alè. «Ja no estan junts, s'han vist força aquest estiu, però avui dia no tenen relació», revela un testimoni.

Sara vol mantenir l'amistat amb l'artista perquè «es tenen molt afecte». Tot i això, han pensat que el millor era separar els seus camins. «Són dues persones molt discretes i no volen que es parli de la seva vida privada ni per bé ni per mal».

La persona que ha parlat amb el programa de María Patiño assegura «ell està sol i ella també». Malgrat tot, el diari La Razón especula amb la possibilitat que Sara torni a estar il·lusionada amb un vell conegut.

Carbonero serà més discreta, ja que una de les coses per les quals ha trencat amb Kiki és perquè no han suportat la pressió. «S'estaven coneixent i amb la premsa aquí al darrere», comenta la mateixa font.

Sara Carbonero podria estar amb l'exparella de Lara Álvarez

Sara Carbonero té contacte amb Kiki Morente perquè «són amics» i pretenen seguir tenint amistat. «A ella li agrada la seva música i tenen bona relació», comenta un testimoni al programa de Telecinco.

La presentadora no ha trigat molt de temps a superar la ruptura, perquè ja té relació amb un altre home. L'afortunat és Adrián Torres, un artista conegut per haver sigut parella de Lara Álvarez.

Sara es va desplaçar fins a Cadis per gaudir d'un concert de Morente, però també va tenir temps de visitar al seu nou amic. Socialité assegura que hi ha proves suficients per confirmar la relació, tot i que cap dels dos ha confirmat la notícia.

Adrián Torres ha publicat diverses fotografies al seu compte d'Instagram que han rebut comentaris de Carbonero. Tots dos se segueixen en xarxes socials i semblen tenir una gran complicitat entre ells, almenys així ho confirmen diversos testimonis.

L'ex de Casillas ha estat passejant per Cadis acompanyada de l'artista, fet que en un primer moment no va cridar l'atenció. Tothom pensava que estava amb Kiki i després de sortir a la llum la ruptura han començat les especulacions.

Caldrà esperar un temps per veure l'evolució d'aquest suposat amor, encara que en aquesta ocasió serà una història molt més discreta. La periodista està sotmesa a molta pressió i qualsevol dels seus moviments causarà un gran enrenou.

Mentrestant, Iker ha decidit apartar-se del món del cor i descansar en un segon pla fins que arribi el seu moment. Ningú sap si el seu cor torna a estar ocupat, però és evident que quan es publiqui la notícia passarà pel mateix.

Lara Álvarez s'ha convertit en la protagonista col·lateral d'aquest enrenou. Què pensarà sobre aquest suposat nou amor?