L’emotiu adeu de Quim Masferrer a un dels personatges més estimats d'‘El Foraster’

En Miquelet era un veí de Benifallet que ha mort als seus 93 anys

Quim Masferrer a 'El Foraster'
Quim Masferrer ha lamentat la mort d'un dels personatges més estimats d''El Foraster' | Cedida

Des que va començar la seva aventura amb ‘El Foraster’, en Quim Masferrer admet que ha estat una de les millors experiències professionals i vitals de la seva vida, gràcies a la qual ha conegut gran part dels pobles de Catalunya, la seva gent i inclús s’ha conegut millor a si mateix. Durant les temporades del programa, en Quim Masferrer ha conegut personatges que l’han marcat i amb qui ha fet gran amistat.

La conseqüència d’aquestes nodrides i variades amistats és que a vegades toca dir adeu algun dels protagonistes més carismàtics del programa. Així va passar quan va morir un veí de Penelles anomenat Joan Mata, però conegut com a ‘Tato’, de qui inclús hi havia un mural en mig del poble. En Joan Mata, veí d'aquest poble de 500 habitants de la Noguera, va morir el passat mes de setembre als 88 anys. En saber la trista notícia, Masferrer li va voler dedicar unes sentides paraules a través de les seves xarxes socials.

La Cinta i en Miquelet de Benifallet

Per Sant Esteve d’aquest any passat, es va emetre un programa d'‘El Foraster’ especial, on viatjaven al primer poble on van començar a gravar el programa, a Benifallet, al Baix Ebre. Allà es van retrobar amb una parella molt entranyable: La Cinta i el Miquelet, de 80 i 88 anys. Aquest matrimoni tenia la romàntica costum de ballar al menjador de casa seva tot escoltant la cançó ‘Para que no me olvides’.

Quan en Quim Masferrer va tornar a visitar-los en Miquelet ja tenia 93 anys i, tot i seguir igual d’enamorat, el seu estat de salut havia empitjorat notablement. Ara, cinc mesos després de gravar aquest especial, en Miquelet acaba de morir i el mateix Quim Masferrer s’ha fet ressò recordant la seva bella història d’amor a través de les xarxes socials.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari