Les fotos de la nova casa d'Enrique San Francisco

L'actor viu actualment a l'habitació d'un hotel als afores de Madrid

Imatge d'Enrique San Francisco al aparthotel
Enrique San Francisco viu en un aparthotel | Mediaset

 

L’actor de pel·lícules i sèries Enrique San Francisco va patir una greu etapa d’addiccions i problemes econòmics que li van portar a perdre la seva casa ara fa poc més d'un any. L’actor però, sembla que ha reeixit de la situació i ja ha trobat on viure, un lloc gens habitual per altra banda: un hotel.

 

L'actor ja fa quasi un any i mig que viu en un aparthotel, fins al punt que s'ha convertit ja en la seva residència habitual, i sembla que s’ha adaptat bé a la seva nova llar, que està situada en un hotel de Pinto, als afores de Madrid.

Una habitació de luxe per 128 euros la nit

Es tracta d’un hotel de quatre estrelles on l’habitació més barata val 63 euros la nit, i compta amb una superfície de 32 metres quadrats, amb un llit gran, lavabo complet, cuina i taula de treball. Per 10 euros més, pots gaudir d’aquesta habitació, però amb una saleta independent.

L’actor, però, estaria gaudint d’una habitació d'estil apartament, amb 54 metres quadrats, dos dormitoris, cuina, dos lavabos, menjador amb sofà, taula i cadires de menjador, tota una habitació de luxe, el preu per nit de la qual rondaria els 128 euros.

 

Imatge de la cuina de l'aparthotel d'Enrique San Francisco
Enrique San Francisco a la cuina de l'aparthotel on està instal·lat | Mediaset

 

Per si tot això no fos poc, l’hotel compta amb una àrea comuna formada per cafeteria, menjador, tintoreria, etc. serveis que l'actor no sol utilitzar de forma habitual, segons comenten fonts properes a l’hotel.

 

Comentaris
Josep
Doncs tant malament de diners no anirà per gastar-se més de 3000 euros al mes

envia el comentari