L'enxampada a Yolanda, la mare de la Marina de 'La Isla de las Tentaciones'

La sevillana ha estat 'caçada' per la premsa rosa

Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'
L'enxampada a Yolanda, la mare de Marina de 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

En aquesta tercera edició de 'La isla de las tentaciones', alguns participants estan aconseguint un enorme protagonisme, com el Manuel o la Marina. Tot i això, no és menys cert que també estan aconseguint molta rellevància els pares d'aquesta última. Més, en concret, la seva mare, que respon al nom de Yolanda.

Només aparèixer a la televisió, va aconseguir cridar l'atenció perquè és molt jove, ja que va tenir a la seva filla amb només 15 anys. Així mateix, també va despertar la curiositat dels espectadors pel seu atractiu físic. Tanmateix, en els últims dies, ha aconseguit suscitar l'interès del públic per un altre motiu.

Quin? Doncs que està tenint una relació amb un concursant de la primera edició del programa: el model Antonio López Solís, que va intentar conquerir sense èxit Susana Molina a la seva edició i amb el qual ha estat enxampada pels paparazzis.

Enxampats per la premsa rosa

La revista '¡Qué me dices!' és la que ens ha sorprès avui amb la seva portada. I és que en ella fa públic que ha 'caçat' la mare de la Marina amb el seu nou noi. Així, comparteix dues fotografies de la parella i les presenta sota el següent titular: «Yolanda i Antonio López, primera escapada junts».

En concret, aquesta publicació explica a les seves pàgines interiors que l'esmentada parella ha estat enxampada per la premsa després del seu primer viatge junts. Sembla que se'ls ha aconseguit fotografiar a l'estació de l'AVE de Sevilla, a Santa Justa.

Segons s'explica, tornaven d'una escapada romàntica i han arribat amb tren a la ciutat d'ella carregats de maletes. D'aquesta manera, quedava clar que la seva relació avança a passos de gegant i que cada dia estan més compenetrats. Potser això faci que molt aviat se'ls pugui veure concedint alguna exclusiva com a parella oficial.

La relació d'amor

De moment, ni Yolanda ni Antonio han compartit cap imatge junts en xarxes socials, però, que estan sortint junts és una cosa innegable. Primer, perquè ella ja ho ha confirmat de manera pública i, segon, perquè no dubten a intercanviar-se missatges plens d'afecte i amor en els seus respectius comptes d'Instagram.

Poc més se sap de la parella, tot sembla que va començar la relació fa relativament poc temps. I és que ella fa  un any que està separada del seu marit, José Luis, i pare dels seus dos fills. No se sap com es van conèixer ni on, el que està clar és que van enfortint la seva història d'amor. Yolanda ha caigut en braços d'un 'extentador', igual que està fent ara la seva filla Isaac Torres.

Centrada en la defensa de la seva filla

Encara que s'ha fet famosa sense voler-ho, la mare de la Marina té clar que el seu objectiu ara mateix és defensar a la seva filla a la televisió. Per això, va a cada gala de 'El Debate', que canvia avui el seu horari d'emissió, per donar la cara per la jove. I no ho té gens fàcil, perquè aquesta està sent molt atacada per haver estat infidel al seu xicot, Jesús. Tot i això, no és menys cert que aquest ha fet el mateix amb una altra soltera, Stefany.

Sigui com sigui, Yolanda està disposada a justificar la seva en tot moment, i mostra d'això és el missatge que ha deixat a les xarxes socials. Concretament, ha publicat a Instagram una foto d'ella mateixa en l'última gala el programa i l'ha acompanyat del següent comentari: «L'amor d'una mare per un fill no es pot comparar amb cap altra cosa al món. No coneix llei ni pietat, s'atreveix a tot i aixafa el que se li oposa».


Comentaris

envia el comentari