Brutal enxampada a Paz Padilla: Estava segura que havia apagat la càmera

La presentadora estava intentant ensenyar com fer un directe a Instagram al seu company

Paz Padilla després del funeral de la seva mare, el 12 de febrer de 2020
La presentadora estava intentant ensenyar com fer un directe a Instagram al seu company | GTRES

Paz Padilla va ser enxampada en ple directe a Instagram. La presentadora i actriu intentava donar-li una lliçó al seu company de repartiment a 'La que se avecina', Pablo Chiapella, però va acabar cometent un error de primer nivell.

L'actor, que interpreta Amador a la sèrie, no sabia com fer un directe a través d'Instagram i la seva companya ha volgut ensenyar-li, encara que ha demostrat que a ella encara li queda molt per aprendre.

El primer directe de Pablo Chiapella

Els actors es trobaven en el rodatge de la sèrie de Telecinco quan van aprofitar un descans per fer una breu retransmissió a manera d'explicació per a l'actor.

«És la primera vegada que fas un directe, Pablo», li comenta la gaditana a l'actor, que responia afirmativament i es mostrava sorprès pel funcionament de l'aplicació.

«O sigui, aquesta gent ja està amb nosaltres? Quants som ja?», deia ell. «1.028 i pujant» assenyalava Paz entusiasmada per la gran xifra obtinguda en menys d'un minut de directe.

Paz Padilla i Pablo Chapiella en un directe d'Instagram
Paz Padilla i Pablo Chapiella van fer el directe des del plató de rodatge de 'La que se avecina' | Instagram

Tot i l'èxit, els actors van haver d'acomiadar-se perquè es trobaven en ple rodatge de 'La que se avecina'. «Us hem de deixar que estem gravant. Adeu! Ho vaig a deixar penjat, d'acord?», diu Paz Padilla.

El comentari de Paz Padilla sobre Vanesa Romero

No obstant això, l'estrella de 'Sálvame' va trigar a finalitzar el directe més del que pensava i va ser brutalment enxampada en emetre la conversa que van continuar mantenint els actors segons després.

«Amb què tu facis això... tonteries: soc al supermercat, vaig a parc, no sé què, no sé quantos...», comenta Padilla com a 'influencer' al seu company de professió.

Però la part més polèmica de la conversa vindria a continuació. Paz Padilla va fer al·lusió a la seva companya de sèrie, Vanesa Romero, molt activa en xarxes socials. «Tu no has vist la Vanesa? Per què està Vanesa tot el dia amb això?» pregunta ella. «Perquè li donarà pasta també, no?», respon Pablo Chiapella.

El comentari sobre la suposada rendibilitat econòmica que treu Vanesa Romero a les seves xarxes socials va ser criticat per alguns usuaris, mentre que altres consideren que són paraules sense cap malícia ni crítica cap a la seva companya.


Comentaris

envia el comentari