Imatge d'arxiu de Carlos Sobera

L'esbroncada de Carlos Sobera a la seva filla en ple programa a 'El Precio Justo'

Han tornat a protagonitzar un moment còmplice al plató

Carlos Sobera es troba vivint un moment molt ple a nivell professional. I és que no només segueix endavant amb 'First Dates', sinó que s'ha incorporat a l'elenc de presentadors de 'Supervivientes'.

Això sense passar per alt que també està al capdavant d''El Precio Justo', on treballa amb la seva filla no biològica Arianna, de 22 anys. Aquesta és filla del primer matrimoni de la seva dona, Patricia Santamaría, amb Rody Aragón, però la sent com a seva. D'aquí que estigui encantat de compartir plató amb ella.

No obstant això, en l'espai d'aquest dilluns van protagonitzar un moment que segur haurà donat per una conversa a casa seva. I és que el presentador li va dirigir una reprimenda a la jove.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 'conflicte' entre Carlos i Arianna

La jove treballa a 'El Precio Justo' com a hostessa i ho fa molt bé. D'aquí que els seus pares n'estiguin molt orgullosos. És més, Arianna destaca perquè és tan natural com Carlos Sobera i això els ha portat a protagonitzar un moment molt familiar davant de les càmeres.

En concret, el moment clau tenia lloc quan Arianna va haver de presentar una cadira de 'gamer', perquè els concursants poguessin determinar-ne el preu. En donar-la a conèixer, el presentador va voler gastar una broma a la qual sent com la seva filla i li va dir: «Com de bé se't donen les cadires, Ari». Ella va contestar amb un: «Has vist?».

Carlos Sobera va voler continuar amb el moment de distensió i va afegir: «Passes temps asseguda en elles, eh... Estudiant?». No obstant això, no va obtenir la resposta que esperava, ja que la jove li va contestar: «No. Hauria, però d'aquí a que ho faci... ».

Aquesta resposta va portar el presentador a quedar bocabadat i va arribar l'esbroncada «Com? Amb la teva mare tindrem un embolic a casa. Ja ho explicaré quan toqui». I després d'això, va voler deixa-rho córrer i es va dirigir als concursants perquè donessin el preu just de la cadira.

No és l'únic moment de connexió

Aquest instant viscut per Carlos Sobera i Arianna Aragón ple de complicitat no és l'únic que han protagonitzat. Així, en el passat programa van donar forma a un moment realment divertit.

Va tenir lloc en concret quan ella, com a hostessa, va presentar uns auriculars perquè els participants establissin el seu preu. Tot seguit, el presentador, de broma, li va dir: «Ari, que té nòvio, es posa aquests auriculars per no escoltar-lo quan estan junts. No és veritat?».

Davant aquestes paraules, la jove, que ha mostrat desimboltura i sentit de l'humor, va dirigir un 'zasca' al presentador. I és que no va dubtar a respondre'l tot dient: «No. La veritat és que me'ls poso per no escoltar-te cantar a tu». El públic va aplaudir la resposta d'ella. És més, el locutor del programa, Luis Larrodera, va dir: «Vencedora per KO, Ari».

Sobera no va poder evitar el somriure davant el 'zasca' que li havia etzibat la seva filla i es va acostar a ella. Davant aquest gest, aquesta li va dir: «És broma». I Carlos li va respondre amb un: «Canto millor que el teu nòvio, espero». Però Arianna, pels seus gests, va deixar clar que això últim no ho tenia gaire clar.

Per aquest motiu Sobera va decidir acabar de coronar la broma, dient: «Segur que el que ella més valora del seu nòvio no és cantar. T'ho dic jo també».

El públic opina sobre els fets

Aquests moments de complicitat entre Arianna i Carlos ja han donat lloc al fet que siguin molts els espectadors d''El Precio Justo' que n'opinen al respecte. Alguns els han criticat perquè creuen que està tot 'teatralitzat'. No obstant això, altres ressalten la naturalitat i diversió entre tots dos. Bona mostra d'això últim són comentaris que es poden llegir a les xarxes socials, com ara aquests:

  • «La jove va estar estupenda. Crec que té molt de futur a la televisió».
  • «Van estar molt divertits tots dos. Es nota que s'estimen moltíssim i Ari ho fa molt bé, igual que els seus companys».