Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Els espectadors de 'Sálvame' esclaten: «És una manipulació»

El que ha passat al plató ha fet que moltes persones ataquin el programa de Telecinco

Des que comencés a emetre's la sèrie-documental de Rocío Carrasco, 'Sálvame' s'ha convertit en un veritable 'ring' pel fet que, d'una banda, hi ha els col·laboradors que la creuen i, de l'altra, els qui desconfien del seu testimoni. D'aquí que cada tarda uns i altres s'enfrontin de manera vehement defensant els seus arguments.

Precisament aquesta situació ha donat lloc al fet que s'hagi viscut una situació molt tensa, la qual va acabar amb la marxa del plató d'un dels integrants de l'equip després de l'enuig de la seva presentadora (Carlota Corredera). Resultat de tot això? L'enuig considerable d'alguns espectadors del programa que han arribat a fer acusacions de manipulació.

L'origen de l'enuig del públic

La presentadora de l'espai és una de les més fervents defensores del testimoni de Rocío. Ara ha comprès, entre altres coses, el perquè de la nul·la relació d'aquesta amb la seva filla (Rocío Flores) perquè, amb una sentència ferma, ha demostrat que la seva primogènita li va propinar una pallissa. Donada aquesta circumstància, la periodista gallega rebutja que Carrasco sigui acusada de mala mare, tanmateix, això és el que va fer ahir al plató el paparazzi Antonio Montero, on aquí es va originar la tensió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota Corredera ràpidament es va dirigir cap al director de 'Sálvame', Alberto, molt enfadada li va dir: «Si ell es queda al plató, marxo. No permetré que, després de tot el que hem explicat, aquest senyor es permeti el luxe de dir-li mala mare a Rocío Carrasco davant meu. No ho permetré. S'ha acabat». El fotògraf va decidir marxar, i la situació viscuda va escandalitzar als espectadors, els quals van començar a inundar les xarxes socials amb comentaris, acusant l'espai de Telecinco de manipulació i fins i tot de dictadura.

Acusacions greus cap al programa de Telecinco

Els ciutadans que veuen 'Sálvame' i que estan en contra del testimoni de la filla de Rocío Jurado van opinar ràpidament. Així, van començar a escriure fortes crítiques a Twitter, carregant contra el programa per no donar cabuda a altres opinions sobre aquesta famosa, i contra la presentadora. Mostra d'aquesta reacció són missatges com ara aquests:

 • «Deixa clar que aquí no hi ha llibertat d'opinió. Quina pocavergonya! Es creu que algú plorarà per ella».
 • «Avui t'has superat a tu mateixa. Has perdut el nord totalment, però no en un, en diversos moments. Fas apologia de l'exaltació. Mira-t'ho perquè veig certs trets inquisitorials. T'has portat com una abusadora de pati 'de llibre'».
 • «Vergonyosa l'actuació de Carlota. Hauria de demanar disculpes a Antonio Montero i a l'audiència».
 • «Quina manipulació!».
 • «Quin fàstic, de debò! És al·lucinant la dictadura».
 • «Senyora, faci vostè el favor d'anar-se'n ja. No fa més que ofendre els altres. Si no estan d'acord amb vostè, doncs s'aguanta. Es diu llibertat de pensament».

Altres espectadors fan costat a la presentadora gallega

Tot i que ahir va rebre moltes crítiques, 'Carlotiña' també va comptar amb molt suport per part dels televidents que també creuen a l'ex d'Antonio David, ja que aquests van considerar que havia actuat correctament. Des del punt de vista d'aquests espectadors, la periodista va fer bé a frenar el col·laborador, però no només això, sinó també a Kiko Matamoros o fins i tot a José Antonio, el cunyat de Rocío Jurado. I ho van demostrar amb missatges en xarxes com aquests:

 • «Menyspreable que, després del que hem vist, se li permeti dir aquest comentari. Bravo per Carlota».
 • «Avui ha fet un dels millors treballs enfonsant a Montero, Matamoros i a tots els 'palmeros' del 'trincamultes'. L'adoro».
 • «Estimada, gràcies pel teu compromís».
 • «Escoltar les xerrades ideològiques de Montero és vergonyós. És masclista, ranci, d'extrema dreta i protector de maltractadors. A més d'haver-se lucrat amb ajuda del botxí amb alguna que una altra exclusiva o foto».
 • «Totalment d'acord amb ella. Si seguim permetent aquestes coses, de què valdria tot el camí recorregut i quin ànim tindríem per continuar? Gràcies».