IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nova estratègia de Toño Sanchís perquè Belén Esteban sigui acomiadada

L'exrepresentant de 'la princesa de poble' ha publicat un missatge contra ella a les xarxes

Imatge de Belén Esteban i Toño Sanchís
Toño Sanchís carrega contra Belén sempre que pot | Telecinco

La batalla mediàtica entre Toño Sanchís i Belén Esteban segueix el seu curs. Mai abans una relació tan propera i fructífera per a tots dos s'havia tornat en una guerra cruenta presenciada per tot el món. I és que des que la justícia li donés la raó a la 'princesa de poble' i Toño hagués d'abandonar la seva casa per ordre judicial el passat 5 de març, l'exrepresentant no dubta a aprofitar cada ocasió per enfonsar la imatge de la col·laboradora de 'Sálvame'.

 

Toño es va enfrontar a un desnonament gairebé televisat, ja que Belén es va encarregar de ser la que expliqués en exclusiva tots els detalls de com Sanchís havia hagut d'abandonar el seu xalet a Villanueva del Pardillo.

 

Toño afirma que Belén baixa les audiències

Aquest cop, Toño ha carregat tota l'artilleria contra Esteban, intentant desacreditar de la manera més baixa: pel seu treball. I és que en el medi on treballa l'ex de Jesulín, el més important són les audiències, que arriben a convertir-se en el reflex de l'èxit o no, i per la qual es decideixen suspendre programes o prescindir de gent si el 'share' no és l'esperat per la cadena.

Sent Sanchís conscient d'aquest poder, ha atacat a la col·laboradora i ha assegurat a Twitter que quan surt a la pantalla Belén Esteban, l'audiència de Mediaset baixa: « Sálvame Tomate' pateix brutal baixada a un 17.8% i 1.918.000 espectadors amb la secció de cuina de Belén Esteban mentre el dimarts 26 puja a un 20.3% i 2.199.000 espectadors», ha assegurat, acompanyant la publicació amb el hashtag #BelenEstebanBajaLaAudiencia, per ridiculitzar-la encara més.

 

Una afirmació que no és d'el tot exacta, ja que les dades amb què l'exrepresentant compara les audiències, que són les de dimarts passat, coincideixen amb un especial que va realitzar 'Sálvame' sobre Ylenia Carrisi i Lydia Lozano, centrant-se en quan la periodista va afirmar que aquesta seguia viva; una història que segueix mantenint el ganxo per als espectadors, que no es van poder separar de la pantalla.


Comentaris

envia el comentari