L'estreta relació que té Marc Ribas amb el marit de Susanna Griso

Carles Torras és un reconegut periodista català

Carles Torras i Susanna Griso
El marit de Susanna Griso, Carles Torras, treballa al programa de Marc Ribas | GTRES

Carles Torras és un periodista català reconegut pels seus exabruptes contra Espanya i el Rei. Des de fa més de 20 anys està casat amb Susanna Griso, la presentadora del programa matinal d'Antena 3, amb la qual té tres fills. Ell mateix es defineix a les seves xarxes socials com «Un culé a Madrid. Un republicà en una monarquia. Un progre entre liberal-conservadors». El que ha agafat a tothom per sorpresa és l'estreta relació que té amb Marc Ribas, el cuiner i presentador de 'Joc de Cartes', de TV3

Companys de feina

El marit de Susanna Griso va estudiar periodisme i ha treballat com a guionista, productor i director de cinema i televisió. Al llarg de la seva carrera professional ha estat al capdavant de programes tan reconeguts com 'Conexión Samanta' o 'Hay una cosa que te quiero decir'. Des de fa uns anys treballa com a director de continguts de la productora de 'Joc de Cartes', el programa de TV3 presentat pel cuiner Marc Ribas

La productora Magnolia TV va decidir obrir una delegació a Catalunya l'any 2016 per tal d'intensificar la seva activitat al territori català. Ho va fer apostant per una adaptació de 'My Restaurant Rocks', un programa amb molt èxit a Itàlia, Alemanya i França. Carles Torras va ser nomenat director de continguts, i es va apostar pel cuiner Marc Ribas com a presentador. Ribas ja era conegut a la cadena per la seva aparició al programa 'Cuines'. 

Matrimoni amb Susanna Griso

Susanna va ser l'encarregada d'explicar la seva història d'amor amb Carles Torras durant la seva participació a 'El Hormiguero'. Tal com anunciava la presentadora, es van conèixer quan treballaven junts a Catalunya Ràdio: «Ell entrava amb un casc i unes camperes i no sé, em va agradar... A aquest noi l'he de conèixer, vaig pensar. Recordo el dia que vam sortir tot l'equip i vam començar a parlar i no coincidíem en res, no hi havia ni un punt de coincidència en les nostres vides, però alguna cosa hi havia...».

Aquestes diferències s'evidencien pel que fa a la política, i és que molts defineixen a Carles com un reconegut separatista català. «Una de les coses que porto malament és que estic casada amb una persona, Carles, que pel que fa a l'ideològic i polític està molt allunyat de com jo penso. Sempre ha estat així», assegurava la presentadora en una entrevista a 'Diez Minutos'. «Des de fora no resulta comprensible que dues persones puguin tenir postures ideològiques diferents, polítiques equidistants, i a la vegada compartir una vida en parella i criar fills en harmonia», afegia. Tot i això, segons explicava Susanna, és gràcies a aquestes diferències que es mantenen junts. 

La presentadora assumeix ser la cara visible de la relació, però en més d'una vegada ha reivindicat el nom del seu marit a nivell professional. «El meu marit, inclús quan dirigeix programes, diuen que 'el marit de Susanna Griso està dient tal cosa'. I no posen el seu nom. I jo dic: home! Té noms i cognoms! Jo agrairia que també se'l cités», va manifestar una vegada a 'Espejo Público'. 


Comentaris

envia el comentari