YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'ex i mare dels fills de Vicente Vallés: «El divorci va destruir la meva família»

La periodista Lucía Méndez revela el seu traumàtic divorci del presentador d'informatius d'Antena 3

La veterana periodista Lucía Méndez, reconeguda columnista del diari 'El Mundo' i exdona del presentador d''Antena 3 Noticias', Vicente Vallés, s'ha obert en canal per parlar de la seva vida més personal i explicar tot el que va patir després divorciar-se del periodista d''Atresmedia'. Méndez ha estat entrevistada pel diari en què treballa des de fa molts anys i, en aquesta entrevista, la zamorana ha parlat de la seva infància, la seva família, però especialment sobre el seu divorci de Vicente Vallés.

En aquesta xerrada amb 'El Mundo', Lucía Méndez s'obre amb sinceritat per explicar als lectors que el gran drama personal que va patir en la seva vida va ser la mort de la seva mare amb tan tot just 65 anys i «la segona més gran, o semblant, va ser la destrucció de la meva família. El meu divorci va ser un esdeveniment molt traumàtic», assegura.

«No podia saltar. I has de demanar ajuda. I no és fàcil»

Méndez confessa que «tenia un concepte de la família una mica mística, com una unitat de destí... En l'àmbit professional i en el personal. Em va costar molt de patiment. De fet, jo no seria el que soc sense haver patit, ni podria escriure el que escric. És el sofriment del qual aprens».

«Vaig marxar. No podia saltar. I has de demanar ajuda. I no és fàcil, perquè no està socialment acceptat, perquè tothom sap que, si et fa mal el cap, pots acabar anant al neuròleg, però si has de recórrer al psiquiatre...», prossegueix la seva història personal Méndez sobre la depressió que va passar després de la separació.

«M'agrada molt quan la gent escriu sobre la seva depressió», confessa Lucía Méndez

La coneguda periodista confessa que els seus dos fills han sigut els pilars fonamentals en aquests anys que ha estat anant a teràpia: «Cal fer partícip a la teva família del que et passa. Cal compartir el bo i el dolent. És molt important buscar la salut mental, l'equilibri emocional, perquè el malestar emocional és el pitjor».

«M'agrada molt quan la gent escriu sobre la seva depressió. Sobre els seus tractaments, quan reconeix que en un moment donat de la seva vida es va ensorrar i va caure, i que si aconsegueixes sortir et fas més fort, però que costa molt sortir, perquè cal saber», es reafirma.

Méndez i Vallès es van separar després de tenir dos fills en comú, i el periodista d'informatius va iniciar una relació sentimental amb Ángeles Blanco, presentadora de 'Informativos Telecinco'. Sobre la nova parella amb prou feines es coneix que tenen un fill en comú anomenat Daniel, però no és públic si s'han casat o no.

«Jo escric perquè m'estimin»

Canviant de terç i parlant sobre la seva carrera professional en el món del periodisme, Lucía Méndez relata que en l'any 1996, quan Aznar va guanyar amb el PP les eleccions generals, va aconseguir entrar a treballar al gabinet de l'expresident: «treballava per a un Govern i per un president, sí, però vaig intentar tractar per igual a tots els periodistes i mitjans. I això, crec, m'ho van valorar».

«Haver estat dins de la Moncloa em va donar uns coneixements per analitzar no només la realitat política, sinó la gestió de les persones, la seva humanitat. També va crear en mi un respecte per les institucions i em va fer desenvolupar certa pietat cap als personatges polítics, que jo crec que és una pietat que es nota en el que escric. Crec que és compatible intentar entendre'ls, intentar posar-me en la seva pell i, alhora, mantenir una posició crítica», reconeix.

«Com a observadora de les patologies del poder, crec que ser vicepresident del Govern d'Espanya és més important per a la gent de presentar un informatiu de televisió. No es pot ni comparar. Igual a Pablo Iglesias li fa més goig ser presentador que vicepresident. Doncs no és per a tant. Creu-me. Jo escric perquè m'estimin», escrivia Lucía Méndez en una de les seves últimes columnes.


Comentaris

envia el comentari