Expulsen Julio Ruz de 'GH DÚO' per «conducta inacceptable»

L'empresari va proposar un pacte a Maria Jesús Ruiz per arribar més lluny dins del programa venent una història d'«amor i baralles» a televisió

Les hores davant les càmeres de la casa de Guadalix s'han acabat per Julio Ruz. El concursant, un dels més polèmics de l'edició, paga cara la seva actitud dels últims dies, un comportament inadequat envers Maria Jesús Ruiz que ha portat al programa de Telecinco a la decisió d'expulsar-lo, tal com explica 'La Coctelera'.

«Julio, l'organització del programa ha pres la decisió d'expulsar-te de ‘GH DÚO’», paraules exactes del 'Súper' en només començar 'El Debate' d'ahir diumenge. La decisió, gens esperada pels seus companys, els va deixar estupefactes, tot i que eren conscients que Julio no s'estava portant bé amb la seva parella de concurs.

Després de la sorpresa però, arribaven els comentaris. I el primer va ser el d'Ylenia Padilla: «Això li passa per voler anar de llest...», La més afectada per la decisió va estar la pròpia Maria Jesús: «M'he quedat en xoc, em fa molta pena, però entenc la decisió»

  • També pots llegir: Irene i Kiko Rivera ploren per les seves filles a 'GH DÚO

Del «pacte» per quedar-se a l'expulsió

Antonio Tejado interviene en defensa de la ex Miss España
Antonio Tejado va intervenir per defensar l'exMiss Espanya en una de les seves discussions | Telecinco

 

Jordi González, presentador al capdavant de 'El Debate, no va tenir pèls a la llengua. «T'has sentit assetjada en algun moment?», preguntava a la Miss, al què ella va respondre: «La veritat, si et sóc sincera, és que volia que marxés dijous, i ho sento perquè quan ho vegi li farà mal». 

El programa va emetre els vídeos que havien portat l'organització a expulsar Ruz, en els quals es podia veure un home totalment «obsessionat» amb Maria Jesús Ruiz, segons els col·laboradors a plató i els propis concursants, alguns dels quals van arribar a titllar-lo d'«acosador»

Julio i Maria Jesús havien fet un pacte durant les 48 hores que van passar junts per arribar més lluny en el programa, però l'ExMiss no tardaria en explicar-ho als seus companys, en sentir-se traïda per part de Ruz. «M'ha escrit a la pantalla de l'ordinador sota la paraula clau 'jacuzzi' un tracte que ens faria arribar més lluny», explicava ella, relatant les paraules exactes que Julio li havia etzibat: «Estem a televisió i això és el que ven Maria Jesús. Tu a mi em fas fàstic, i creus que tornaria amb tu? Però és el què ven aquí, històries d'amor i baralles»

Els altres concursants, al principi fins i tot incrèduls donada la gravetat de les paraules, van unir-se de seguida en campanya contra Julio. L'empresari va fer tot el possible per netejar la seva imatge negant-ho tot, però l'expulsió ja estava cantada.

Nova expulsió en joc

Els percentatges dels nominats van quedar al descobert | Telecinco

 

0,3%, 0,4%, 1%, 2%,  enfront d'un 41,5% i un 55,6%, percentatges que assenyalen clarament que la pròxima expulsió és un duel a dues bandes. Sofía Suescun creu ser la nominada amb el major percentatge per abandonar la casa  aquest dijous vinent, però als carrers es parla de Maria Jesús Ruiz com la propera expulsada. Demà, dimarts, Jorge Javier Vázquez eliminarà de la llista un dels nominats, el ments votat i, per tant, salvat per l'audiència.

  • També et pot interessar: Petó entre Alejando Albalá i Sofía Suescun a 'GH Dúo'

 Els balls de Sofia i Alejandro

Sofia Suescun i Alejandro Albalá no van superar la prova setmanal de ball | Telecinco

 

Molt de ritme tenia la prova setmanal que aquest passat diumenge havien de superar els concursants. Tango, Ballenato, Vals i Pasdoble, quatre balls que havien de defensar el millor possible per aconseguir un bon pressupost per a la setmana.  Les parelles que superessin el 60% dels vots del públic, passarien la prova. 

Kiko Rivera i Carolina Sobe i Maria Jesús Ruiz i Antonio Tejado van aconseguir-ho amb el 90% de las votacions. Tejado va ballar tambçe amb Juan Miguel, superant la prova i, a més, protagonitzant un dels millors moments de la nit. Ylenia Padilla amb Raquel Lozanoi Fortu i Yoli, van guanyar-se també el pas. L'única parella que no va superar el repte va ser la de Sofia i Alejandro Albalá, amb un 28% dels vots. 

La parella segueix en el seu particular bucle. Tot i que cada vegada tenen millor relació dins la casa, conviuen en un continu 'Ni amb tu ni sense tu'. La gelosia ha estat causant de la seva última discussió. «Necessito una altra dona», deia Alejandro, al que Sofia reaccionava amb un cop al clatell a la seva exparella. Sofia estava segura però, que Alejandro s'havia posat gelós per un suposat 'tonteig' entre la de Pamplona i Antonio Tejado: «Ara t'intentes justificar amb això, però saps que estaves gelós d'Antonio»

Candela Acevedo s'enfronta al plató

El programa de diumenge també va estar marcat per  l'última expulsada de 'GH DÚO', Carolina Acevedo, que va haver de defensar-se de les crítiques dels col·laboradors. «No m'ha agradat el concurs que has fet; ho has fet tot molt malament i punt», comentava Belén Esteban.

Carolina va mostrar-se una mica perduda. «Això és nou per a mi i és el primer dia que sóc aquí», es justificava. Des que la sevillana va abandonar la casa, Antonio Tejado, sembla haver canviat el xip i ni tan sols l'ha mencionat, tot i que ella està feliç d'haver abandonat Guadalix: «Me n'alegro de ser aquí perquè Antonio m'ho estava fent passar molt malament»