Terelu Campos veu amenaçada la seva familia

La família Campos, amenaçada: «No tornaran a dirigir-se la paraula»

Els fonaments del clan trontollen més que mai

El clan Campos s'ensorra a passos de gegant, i és que els constants enfrontaments entre Terelu Campos i Carmen Borrego ja s'han convertit en el pa de cada dia. Tant és així, que pot ser que la seva relació s'hagi fet malbé per sempre. Tot va començar amb els comentaris ofensius entre Borrego i la seva neboda, Carmen Rubio, quan treballaven juntes a 'Viva la Vida'. Allò va ser un abans i un després entre les germanes.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos i Alejandra Rubio | GTRES

Terelu es va cansar de fer d'intermediària i va decidir fer un pas al costat que ha servit de ben poc. Finalment, la filla gran de María Teresa Campos va assenyalar directament la seva germana. I així fins avui, es fa més que palpable la tensió i el distanciament entre totes dues, que ha fet, de pas, que Terelu se senti traïda per la família.

Per aquest motiu, la setmana passada, María Teresa Campos va decidir trencar el seu silenci i concedir una entrevista a la revista 'Semana'. A l'exclusiva recorria un cop més al seu home de confiança, Gustavo, perquè parlés en nom seu. 

Primer pla de María Teresa Campos somrient
María Teresa Campos està molt delicada | EuropaPress

Terelu, després d'assabentar-se'n, va manifestar el gran enuig que sentia. «Gustavo sap millor que ningú que els que portem endegant la situació des de fa més d'un any som ell i jo. Tot pel benestar de la meva mare», responia la mare d'Alejanda Rubio, que va culpar directament la seva germana per, precisament, no protegir la seva mare de l'assetjament públic.

«Si estic demanant als meus companys que no parlin de la meva mare perquè això li crea una situació d'alteració, no ho faré jo. Que no em demanin els que parlen que hi estigui d'acord», esgrimia Terelu. Borrego responia al 'Deluxe' defensant la seva postura amb l'argument que és difícil no parlar de la família. «Entenc la postura de Terelu, encara que moltes vegades no la comparteixi. Crec que el seu missatge perjudica més la meva mare que si parlem les coses amb naturalitat», raonava.

Kiko Matamoros amenaça l'estabilitat del clan Campos

Davant d'aquest panorama, Kiko Matamoros va donar el cop de gràcia assegurant que tenia una informació que faria «tremolar els fonaments d'una casa, la del clan Campos». El tertulià va advertir a Carmen Borrego que «hauria de preocupar-se», perquè sortiria escaldada amb l'escàndol que havia de venir, encara que l'amenaça no va fer efecte. La rèplica de Borrego va ser valenta: «No m'interessen els teus consells, ets tan poc objectiu…», deixava anar.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en un plató
Carmen Borrego segueix en guerra amb Terelu Campos | Mediaset

Però l'enfrontament va continuar, i Kiko va alertar Borrego que si obria la boca, «la família no tornarà a dirigir-se la paraula». Borrego va mantenir-se tranquil·la i va assegurar que «no em preocupa, no tinc res a témer, no he fet cap mal a ningú. Els que em coneixen i la meva família saben que sempre he estat quan se m'ha necessitat i sempre hi seré», afegia.

Kiko, però, li va aclarir que el problema no era pas seu, que no l'havia generat ella. «És un tema que afecta els fonaments del clan, i per a ella serà absolutament insuportable. Aquesta informació sortirà si o si, a mi callar-me és difícil, però aquesta informació la donaré», advertia, «perquè aquesta senyora, a qui li sobra supèrbia per tots els costats, ha tingut la gosadia de dir-me que deixi en pau la seva família, que he defensat tota la vida», assenyalava en referència a l'actitud de Carmen.