Fani Carbajal durant el seu pas per 'La isla de las tentaciones'

Fani confessa la dolorsa conseqüència del seu pas per 'La isla de las tentaciones'

La concursant no vol que ningú li recordi el seu pas per 'La isla de las tentaciones'

Estefania Carbajo s’ha convertit en el fenomen de l’any, tot i que potser no de la manera que ella voldria. El seu nom és el més cridat entre els més de 3 milions d’espectadors que cada setmana seguien les aventures de les parelles de ‘La isla de las tentaciones’. El seu èxit va ser tal que no van dubtar en agafar la protagonista del programa i enviar-la en helicòpter a Hondures.

Allà, Fani  també està sent una de les protagonistes. La seva nova amistat amb Rocío Flores, les interminables anècdotes sobre el seu tràgic passat familiar i el seu atac de nervis abans de llençar-se de l’helicòpter són només alguns dels moments més comentats de la concursant a ‘Supervivientes’.

«M'avergonyeixo de tot el que vaig fer»

Però Fani  sap molt bé per què és coneguda, i han estat diversos els cops que ha advertit als seus companys que «no em pregunteu més sobre l’ocorregut al meu anterior ‘reality’ perquè m’avergonyeixo de tot el que vaig fer». Així i tot, les hores a l’illa passen molt lentes i els temes de conversa entre aquells que s’acaben de conéixer són molt limitats, raó per la qual era qüestió de temps que Fani  tornés a parlar del programa que la va catapultar a la fama.

D’aquesta manera, pocs minuts després de demanar privacitat sobre el seu pas per  ‘La isla’, confessava un secret que pocs esperaven: «Des que va acabar  ‘La isla de las tentaciones’ m’estic medicant». Segons explica, la seva sortida va servir perquè reflexionés sobre tot el que havia passat en aquell paradís particular i assegura que «no puc perdonar-me el mal que li vaig fer a la meva parella».

Amb tots aquests indicis, és probable que Estefania  hagi caigut en una depressió o s’estigui medicant contra l’ansietat. Tot i que encara no ha desvelat la vertadera raó per aquesta medicació, encara queden moltes setmanes de concurs on les càmeres s’acaben oblidant i sorgeixen els secrets més amagats de cada participant.

També et pot interessar...