Fermí Fernández, l'actor del 'Polònia' que s'ha obert en canal a les seves xarxes socials

A través del seu perfil de Twitter, ha compartit la tristesa que sentia i ha trobat el consol que buscava

Fermí Fernández
Fermí Fernández, actor del 'Polònia' ha expresat la seva tristor a través de Twitter | Twitter (@Diari_Mes)

Tothom coneix quin és el sentiment de tristesa, malauradament. Siguem persones anònimes o famoses, és un estat d'ànim que ens relaciona a tots. Ara, li ha tocat a Fermí Fernández, el conegut actor del 'Polònia'. 

A través del seu perfil oficial de Twitter va publicar ahir al migdia un escrit on es va obrir en canal sobre el seu estat d'ànim actual: «Sabeu aquells dies que agafaries el cotxe, un paquet de kleenex, posaries a cançó que més t'agrada en bucle i no pararies fins que s'acabés la benzina? Doncs és avui».

Allau de respostes per a donar-li consell

Després d'aquesta confessió, ha demanat consell a tots els seus seguidors, els quals l'han respost amb propostes d'allò més diverses, alhora que intentaven consolar-lo i empatitzar amb ell. Missatges com: «admiro la gent que té valor de compartir els sentiments, avui en dia no és comú, i menys en gent 'coneguda'», o fins a un simple «fes una migdiada» han estat les respostes que ha rebut. 

L'opció que finalment ha escollit: una llarga volta en cotxe

Hores més tard, i després d'una allau de respostes i consells, Fermí compartia una fotografia des del cotxe, donant a entendre que havia anat a fer un vol amb el cotxe, tal com ell havia nomenat en el primer tuit. Tot i ja ser fosc, es podia llegir en els cartells 'Manresa', 'Igualada' i 'Vilanova i la Geltrú', i feia constar que es trobava a la localitat d'Olèrdola. En aquesta mateixa publicació comentava que «encara falta estona per arribar» i que, tot i estar cansat, «quan arribi» a casa, «sopar i tele!».

També et pot interessar...


Comentaris
Jose antonio
Saps que fa un home ?, doncs posar collons per tirar endavant i wusn ho aconsegueixi, plora el que vulguis. Aixo fa un home, el dames no em serveix.

envia el comentari