ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Pànic per una foto molt polèmica del fill de Jesulín de Ubrique: 'Sálvame' no s'ho creu

Des de 'Sálvame' van contactar amb un expert que va confirmar el delicte

Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid
El fill de Jesulín de Ubrique va ser el protagnista d'aquest dilluns a 'Sálvame' | GTRES

'Sálvame' començava la tarda d’ahir dilluns alertant que anaven a ensenyar la fotografia del fill d’una parella de famosos manipulant una arma. Fins als últims minuts de la tarda no s'ha revelat el nom del famós i quan s'ha fet s'ha format un important renou en el plató del programa en considerar que la permissivitat del pare podria convertir-se en un autèntic maldecap si aquesta arma per distracció es disparés.

Estem parlant de Jesulín de Ubrique, exmarit de Belén Esteban i que va decidir emportar-se al seu fill al costat de Maria José Campanario a una cacera. En les imatges que ha mostrat el programa es podia veure al menor posant amb una llarga escopeta i en companyia d'un altre nen que també era present en la quedada. Si bé és cert que en la majoria de les fotos es podia veure l'arma descarregada, en una d'elles es veu l'escopeta tancada i podria convertir-se en un desastre si aquesta per error estigués carregada.

El programa ha contactat amb una armeria que ha dit que els menors amb edats superiors a els catorze anys poden manipular armes sempre que comptin amb una autorització signada pels seus tutors, alguna cosa que no serviria com a excusa per al fill de Jesulín, perquè aquest solament té nou anys i solament podria ser acompanyant o observador del seu pare, sense tenir cap opció a posseir una arma d'aquest calibre.

Belén Esteban es pronuncia sobre la imprudència del seu exmarit

Encara que la col·laboradora no ha volgut opinar en un primer moment sobre la polèmica imatge, sí que ho ha acabat fent en els últims segons del programa d'aquesta tarda. La princesa del poble afirmava que els nens han de jugar a la pilota i amb joguines, no amb un objecte tan perillós com una arma i que solament pot estar en mans d'un adult amb la seva respectiva llicència.


Comentaris

envia el comentari