Primer pla de Vicente Vallés amb el rostre seriós

Diego, el fill de Vicente Vallés que pateix en veure com els seus pares no es parlen

El fill de Vicente Vallés, preocupat per la relació que mantenen els seus pares

Diego, el fill de Vicente Vallés, no sap què fer perquè els seus pares tornin a tenir una relació cordial. Sí, perquè detesta que, després d'anys de matrimoni, ara no siguin capaços de portar-se bé.

El matrimoni es va divorciar abans de començar el segle XXI i, des de llavors, no se n'han tornat a parlar. A 'El Mundo', Lucía Méndez va confessar que la seva segona etapa més horrorosa va ser la seva separació, ja que va ser un moment de la seva vida que li va costar moltíssim superar.

«La segona tragèdia personal va ser la destrucció de la meva família. Va ser un esdeveniment molt traumàtic. Em refereixo al divorci, sí», va manifestar la periodista.

Fotomuntatge de les cares de Lucía Méndez i Vicente Vallés
Vicente Vallés es va separar de Lucía Méndez fa molts anys | Catalunya Diari

Els pares de Diego es van separar perquè tenien maneres molt diferents de veure el món, un fet indispensable per a la periodista. «Jo tenia un concepte de la família com una unitat de destí en l'àmbit professional i personal. Em va costar molt patiment», va dir Lucía.

Així, l'exdona del presentador va declarar que els seus fills van ser els seus dos pilars fonamentals per a la seva recuperació a les sessions de teràpia. Poc temps després de la separació, Vicente va reprendre la seva vida amb la seva actual dona, Ángeles Blanco, amb qui va tenir el seu tercer fill.

Tot i ser enemics en la seva professió, han sabut no traslladar la seva rivalitat fora de la feina. Davant d'això, el fill del periodista sent enveja en veure la nova vida que ha construït el seu pare, ja que li hauria encantat que hagués estat amb Lucía Méndez.

Primer pla de Vicente Vallés.
Després del seu divorci, Vicente Vallés va reprendre la seva vida amb Ángeles Blanco | GTRES

La professió uneix camins diferents

Tot i haver reprès les seves vides per camins molt diferents, aquesta parella separada té moltes característiques en comú, i encara no en són conscients. La professió que els uneix és la periodística, ja que tots dos continuen treballant al món dels mitjans de comunicació.

La mare de Diego és periodista i analista política al conegut diari 'El Mundo', allà redacta notícies d'actualitat. En canvi, Vicente Vallés ha tingut una trajectòria professional més gran a la de la seva exdona. Aquests darrers anys, des del 2016, els ha passat als platós d''Atresmedia', presentant l'informatiu d''Antena 3 Noticias 2'.

Vicente Vallés al plató dels informatius d'Antena 3
Vicente Vallés és un professional molt estimat per l'audiència | Europa Press

La passió per escriure notícies i novel·les

No obstant això, no només comparteixen la professió, sinó l'afició per llegir i escriure novel·les. L'any 2008, la mare de Diego va escriure i va publicar la seva única obra, 'Duelo de Titanes', a l'editorial 'Espasa' després de divorciar-se.

De la mateixa manera, Vicent té una gran habilitat per narrar sorprenents històries. Fa un mes, va parlar de la seva tercera novel·la, 'Operación Kazán', en un espai d'Antena 3 dedicat únicament a entrevistes.

Vicente Vallés posant amb un premi a la mà
El periodista d'Antena 3 ha guanyat diversos premis amb novel·les | GTRES

Aquesta nova obra barreja la ficció amb fets reals, ja que es vol intentar entendre Vladímir Putin des d'una història d'espies. A més a més, ha inclòs la seva afecció amb el futbol, fent referències a l'Atlètic de Madrid, el seu equip favorit des que era petit.

Així doncs, a la meitat de l'enregistrament, el seu fill li ha preguntat el motiu de la presència del futbol al llibre a través d'un vídeo. El seu pare li ha contestat que, des del principi, tenia la idea que un dels personatges seria aficionat de l'Atlètic. A mitja obra, el periodista va necessitar el protagonisme d'aquest esport a la història.

«Les novel·les tenen vida pròpia i quan ets en el procés d'escriure-les sorgeixen coses noves que no tenies preparades des del principi», contestava el presentador.