YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Caos a 'La Isla de las Tentaciones': Es filtra un altre vídeo íntim de dos concursants

Les imatges mostren dos concursants en un moment íntim a la piscina de la vila

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Es filtra un nou vídeo íntim del programa a través de les xarxes | Mediaset

Tot i que 'La Isla de las tentaciones' sempre havia estat un reality d'allò més polèmic pel nefast comportament dels concursants cap a les seves parelles, la veritat és que aquesta vegada és la productora qui està sota el punt de mira dels concursants i de l'audiència després que sortís a la llum un vídeo on Marina i Isaac, més conegut com 'El llop', estaven mantenint sexe implícit.

Hores després que es filtrés aquest vídeo, la productora llançava un comunicat on deixava clar que s'anava a obrir una investigació per esbrinar quin membre de l'equip havia filtrat aquest vídeo, ja que podria enfrontar-se a diversos anys de presó.

Un nou vídeo surt a la llum

No obstant això, lluny de quedar-se tot aquí, ahir es tornava a filtrar un nou vídeo en què es veia a Lola, besant-se amb Carlos, i una mica més, a la piscina de la vila. A més, al vídeo s'escolta la veu d'un home, en el qual comenta les imatges: «Mira, mira, mira, està follant si o si, anem. Confirmat, confirmat, mira les cares. Estan follant a la piscina, mira la cara».

Les imatges van ser gravades amb càmeres infraroges i van ser difoses per un compte de Twitter anònim. De moment ja han estat eliminades per la plataforma, per incomplir les normes de la comunitat.

Lola de L'Illa de les Temptacions 3 plorant abraçada pel seu nòvio Diego
Lola i Carlos han estat els protagonistes de la nova filtració | MEDIASET

«La Mare de Déu», comentava un altre donant-li la raó al primer. «Avui, a 'Pollastrón'», prosseguien comentant les imatges. De moment, es desconeix la identitat de les persones que han filtrat el vídeo, que s'entén que són les mateixes que ho comenten.

Sens dubte, la productora haurà de prendre cartes en l'assumpte, i ràpid, ja que les xarxes socials ja han començat a bullir davant la falta de respecte cap als concursants.

Tot i que el vídeo entre Lola i Carlos no és tan explícit com el de Marina i Isaac, la veritat és que preocupa que s'hagi tornat a realitzar una filtració per part de l'equip. De moment, els primers encara no han fet declaracions al respecte, però, Marina ja ha volgut deixar clar que es troba perfectament i que tot està en mans de la justícia.

Per la seva banda, Cuarzo ha volgut donar la cara i escriure un comunicat a través de les xarxes socials: «Hem tingut coneixement d'imatges sensibles relacionades amb el programa La isla de las tentaciones de forma no autoritzada per la productora. Es tracta d'una situació sense precedents que Cuarzo rebutja absolutament. Cuarzo ha posat en marxa una investigació interna per aclarir els fets i identificar els responsables».

El programa, en perill

La veritat és que es desconeixen els motius que podrien haver portat als treballadors de la productora a filtrar aquests dos vídeos, ja que no només es juguen el seu lloc de treball, sinó també poder ser condemnats a penes de presó.

Tot i que Cuarzo ja ha assegurat que es troba investigant tot el que ha passat, la veritat és que aquestes filtracions posen en dubte la confidencialitat del programa, cosa que podria fer trontollar la presència de 'La isla de las tentaciones' a la graella televisiva de Mediaset.

De moment els teleespectadors ja han mostrat els seus comentaris de rebuig cap al programa: «Espero que us cancel·lin el programa pornogràfic», «Em fa olor de socarrim això. Ningú arrisca el seu lloc de treball filtrant una imatge... », «Programes escombraries a la cadena escombraries, només poden passar aquestes coses».


Comentaris

envia el comentari