Hugo Molina, ganador 'Got Talent'

La foto d'Hugo Molina, de 'Got Talent', que ha fet saltar les alarmes

Hugo Molina, guanyador de 'Got Talent', publica una foto de la seva nova faceta

Hugo Molina ha compartit una imatge al seu perfil d'Instagram que ha fet saltar totes les alarmes.

Des de coronar 'Got Talent' i convertir-se en el guanyador més jove de la història del programa no ha deixat de guanyar fama. La seva simpatia i els dots musicals per tocar el tambor captiven tota l'audiència. 

La grandesa que va mostrar sent tan petit van fer guanyar que es guanyés l'afecte del públic i es convertís en tota una celebritat. Va demostrar ser capaç d'aconseguir tot el que es proposava sense importar la dificultat.

Aquesta setmana, ha compartit una foto que ha alertat els seus seguidors. A més, ha compartit altres imatges en què ha revelat la seva nova faceta i la meta que s'ha proposat aconseguir.

 

Hugo Molina, la foto que ha amoïnat els seus seguidors

El petit s'ha convertit en tota una estrella de la televisió i les xarxes socials. Després del seu pas pel programa de talents no ha deixat de rebre el favor de l'audiència i l'afecte dels seus seguidors.

Fa ús de les xarxes per compartir cada moment que viu amb la seva família o alguns vídeos sobre els seus dots artístics. Totes les publicacions estan plenes de bones paraules i comentaris que afalaguen les habilitats musicals que té.

Aquesta setmana ha compartit a través d'Instagram algunes instantànies han fet amoïnat els seus seguidors. Molts han començat a preguntar, angoixats, però els dubtes s'han aclarit ràpidament.

Fotomuntatge d'Hugo Molina durant la seva revisió
Hugo Molina durant una revisió mèdica | xarxes Socials

La imatge en qüestió estava acompanyada per un comentari que realitzava la seva mare en què li preguntava com es trobava. S'apreciava l'infant postrat en una llitera i connectat a una màquina per comprovar les seves constants vitals.

Les reaccions no s'han fet esperar i molts es qüestionaven si patia algun problema seriós. Després de l'enrenou, la mare del petit timbaler no ha dubtat a comentar la situació per calmar els seguidors.

Ha afirmat que es tracta d'un reconeixement mèdic necessari per a la seva nova aspiració. «Estàs fet un futbolista de categoria, ja es pot dir que ets un futbolista», confirmava la notícia.

Afirmava que amb aquest tràmit mèdic ja pot assegurar que és tot un futbolista professional. La preocupació per l'estat del menor ha estat momentània, però així i ha causat un avís generalitzat.

Ha volgut tranquil·litzar-los assegurant que, després de la revisió, tot està perfecte i que l'han fet per la seguretat d'Hugo. «Per als que em comenteu que què li passa a Hugo, no li passa res», començava el seu al·legat.

A més, ha matisat que es tracta d'un procediment habitual a què s'han de sotmetre tots els nens que comencen en aquest esport. «El reconeixement mèdic del futbol que demanen a tots els nens per entrar al club», va tancar l'assumpte.

Hugo Molina com a jugador de futbol
Hugo Molina com a jugador de futbol | Instagram

Fa un temps ja va afirmar que era un gran seguidor de l'esport estrella i que el seu somni era tocar el tambor a l'estadi del seu equip preferit. De fet, també va fer una publicació lluint una samarreta de l'equip per indicar el seu fanatisme.

Ja es troba complint el seu somni de convertir-se en un gran jugador de futbol. Ha canviat l'instrument que li va donar la fama per la pilota i l'equipació esportiva del club. 

Desitgem el millor a Hugo Molina en la seva nova aventura esportiva i estem segurs que aconseguirà el mateix efecte que amb els seus dots musicals.