rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gabriel Rufián estrenarà un programa d'entrevistes en les pròximes setmanes

L'espai s'anomenarà 'La Fábrica', i es podrà visionar a través d'internet
El programa s'anomenarà 'La Fábrica' | Twitter / @gabrielrufian

 

De polític a entrevistador. Gabriel Rufián canviarà els rols i passarà a ser presentador d'un programa. Tal com informa 'La Vanguardia', el portaveu d'ERC ha gravat una sèrie d'entrevistes que s'estrenaran en les pròximes setmanes a internet, en un format que s'assemblarà al de 'La Tuerka', el programa d'entrevistes que segueix dirigint i conduint el líder de Podemos, Pablo Iglesias.

 

S'anomenarà 'La Fábrica'

L'espai, que s'anomenarà 'La Fábrica', encara no té una data exacta d'estrena. Les entrevistes han estat gravades en una nau industrial de la localitat barcelonina de Cornellà de Llobregat. Tot i que Rufián no ha volgut donar massa detalls sobre aquest nou espai que estrenarà, es creu que consistirà en la retransmissió d'un seguit d'entrevistes, en un format clàssic en què entrevistador i convidat s'asseuen un davant de l'altre i mantenen una conversa.

 

El mateix Rufián ha volgut compartir amb els seus seguidors alguna de les fotografies del rodatge, tot i que no n'ha revelat detalls. Misteriosament, el portaveu d'ERC va anunciar al seu compte de Twitter que molt aviat es podria veure el resultat d'un projecte en què estava treballant.

 

També et pot interessar...

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris