'GH VIP 7' s'estrena aquest dimecres 11 de setembre

El famós 'reality' de Telecinco competirà amb l'estrena el mateix dia a TVE de 'Masterchef Celebrity'

'GH VIP 7', presentat per Jorge Javier Vázquez, s'estrena el dimecres 11 de setembre
'GH VIP 7' s'estrena el dimecres 11 de setembre | TELECINCO

Ja sabem la data d’estrena de la nova edició de ’GH VIP’: la casa de Guadalix obrirà les seves portes el pròxim dimecres 11 de setembre amb una gala d'estrena, després de la qual, l’endemà dijous, dia en què tradicionalment se celebren les gales i expulsions de ‘Gran Hermano’, s’emetrà una segona gala.

Així és com donarà el tret de sortida el ‘reality’ estrella de Mediaset, que a més ha escollit aquest dia per poder competir contra l'estrena de 'Masterchef Celebrity', que arranca també aquest dimecres i que és la gran aposta de TVE per aquesta tardor. Un duel de titans en què els dos han apostat pels rostres de famosos com a participants dels seus respectius ‘realities’ estrella, com ja va sent habitual en les últimes temporades, en què per exemple, el ‘Gran Hermano’ d’anònims ha deixat d’emetre’s.

Tot un reguitzell de cares conegudes competiran per l'audiència

Així doncs, ‘GH VIP’ torna amb un càsting d’infart ple de rostres igual de polèmics com coneguts, com són Mila Ximénez, Alba Carrillo i Anabel Pantoja, així com el conegut Dinio, Noemí Salazar (Gypsy Kings), Adara (exconcursant de ‘GH’), ‘El Cejas’, o Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila.

 

Els membres del jurat seran més competitius entre ells
Els membres del jurat seguiran sent Samantha Vallejo-Nájera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz  | TVE

 

TVE però, no s’ha quedat enrere quant a fitxatges mediàtics es refereix, i també ha apostat per cares molt conegudes i famosos que donen molt joc per a concursar en el mític concurs culinari, entre els quals es troben Tamara Falcó, Ana Obregón, Marta Torné o Félix Gómez.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari