‘GH VIP 7’ es carrega el ‘Límite 24h’ i encara la gran final presentada per Jorge Javier Vázquez

El presentador català tornarà als platós després de la seva operació

Jorge Javier concede su primera entrevista tras la operación
Jorge Javier presentarà la gran final després de recuperar-se de la seva operació | Telecinco
 

'GH VIP 7' encara la seva recta final. Després de l’edició més vista de Gran Hermano en anys, rodejada per la polèmica l’agressió sexual que va patir la concursant Carlota i que ha suposat la marxa continuada d’anunciants, la gran final arriba el pròxim dijous.

Adara Molinero, Mila Ximénez i Alba Carrillo són les tres grans finalistes del programa. Tot i que encara queden uns dies per saber qui es corona guanyadora d'aquesta edició, sembla que el programa hauria decidit disminuir la quantitat de programes dedicats a les seves protagonistes.

Menys programes en la setmana final

Les persones que van veure el ‘GH VIP: Límite 24 horas’ el passat dimecres dia 11 no ho sabien, però aquell seria l’últim de l'edició d’aquest any. Els propers programes que s’emetran seran el ‘Debat’ d’aquest diumenge amb Jordi González i els ‘Última Hora’ amb Lara Álvarez de dimarts i dimecres.

Aquests últims dies seran decisius per la gran final de dijous, que presentarà en el seu gran retorn als platós Jorge Javier Vázquez, que va haver d’abandonar el programa durant unes setmanes a causa d’una operació.

Telecinco fulmina Gran Hermano

Zeppelin hauria pres aquesta decisió després que la seva estratègia per competir contra ‘La Voz Kids’ d’Antena 3 va resultar en va, ja que la cadena competidora va canviar el programa a divendres. Això, sumat a la contínua fuga d’anunciants, està fent que Gran Hermano intenti acabar l’edició com més aviat millor.

Tot i això, la final comptarà amb un element sorpresa: l'aparició de Jorge Javier Vázquez. El català va assegurar a les concursants que intentaria tornar per presentar la final i poder abraçar-les a plató, i així ho ha fet. Així, s’encarregarà de presentar l’última gala de l’edició i, per ara, de ‘Gran Hermano’, ja que Telecinco ha optat per cancel·lar el 'reality' fins que es claregin els aires en el ‘Cas Carlota’.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari