Ivana Icardi, la concursant de 'Supervivientes 2020'

La gran mentida d'Ivana a 'Supervivientes 2020'

L'ex de Gianmarco podria estar ocultant un secret a Hugo Sierra

Aquesta edició de 'Supervivientes' està plena de conflictes entre els concursants, però també gira entorn d'una  història d'amor. Sí, ens estem referint Hugo SierraIvana Icardi, que no han dubtat a donar-se tota mena de carícies  i, fins i tot, a fer-se apassionats petons. Tanmateix, existeixen molts dubtes sobre que aquesta relació sigui real. Per què? Perquè va començar molt aviat i perquè són precisament els ex d'Adara  i Gianmarco, la parella oficial de 'GH VIP 7'.

A més, cal afegir una informació que indica que la concursant  estaria enganyant l'audiència i Hugo. Informació que ha estat revelada per José Antonio Avilés a Ana María Aldón, a qui li ha dit: «Ella va venir aquí amb xicot, m'ho va explicar. En la preconvivència ella ens va dir que un parell de dies abans d'entrar al concurs 'va fotre'n un'».

La dona d'Ortega Cano, escèptica, no s'ha cregut gaire Avilés i, per això, ell no ha dubtat a demanar Elena que confirmés el que ell estava dient. La mare d'Adara, per la seva banda, ha manifestat que és cert que Ivana va dir que abans de viatjar fins a Hondures va tenir relacions sexuals. No obstant això, ha matisat que podria haver-les mantingut amb un amic i no amb un xicot: «Ella no va dir que tingués parella. Una cosa és el sexe  i una altra és l'amor».

Avilés ha decidit explicar-ho a Hugo

El col·laborador de 'Viva la vida' ha considerat que la informació que tenia sobre la seva companya de concurs era necessària per al coneixement de Sierra. Per això, no ha dubtat explicar-li el que Ivanna va dir a la preconvivència. Hugo li ha agraït el seu advertiment, però després li ha dit: «El que passa és que quan jo conec a algú, el que va passar del dia anterior cap endarrere no m'interessa». Així mateix, sobre la seva relació amb la jove ha manifestat: «Crec que no m'equivoco, però si m'equivoco serà el meu problema».

També et pot interessar...