IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La gran traïció en directe que Rocío Carrasco no esperava

Molts demanen que la mare de Rocío Flores faci un pas endavant en la reconciliació

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco, traïda per una de les seves millors amigues | CatalunyaDiari

Durant el seu concurs a 'Supervivientes', Rocío Flores ha manifestat diverses vegades que està oberta a una reconciliació amb la seva mare, Rocío Carrasco. El conflicte entre mare i filla està sent un dels temes sobre els quals més s'està debatent als platós de Telecinco, però Carrasco segueix sense pronunciar-se al respecte. 

El mes passat, una font propera a Rocío Carrasco confirmava que aquesta no feia cap pas endavant per reconciliar-se principalment per dos motius: perquè la situació se li feia massa dura i perquè unes paraules de Rocío Flores haurien fet mal a la seva mare. Flores ha reconegut en les últimes setmanes que necessita aquest apropament, al qual fins i tot Antonio David Flores dona suport.  

Terelu Campos ha estat una de les millors amigues de Rocío Carrasco en aquests últims anys, per això la col·laboradora gairebé mai s'ha volgut mullar sobre el conflicte entre mare i filla. Terelu sempre s'ha mantingut al marge respecte a aquest tema, però ahir va decidir parlar per primera vegada. És probable que les paraules de Terelu molestin a Rocío Carrasco, i fins i tot pot ser que aquesta s'hagi pogut sentir traïda per la qual fins ara era la seva amiga. 

Terelu es mulla en directe

«Quan dues persones tenen un conflicte, cal saber entonar el 'mea culpa', i per part de totes les parts. Ningú és perfecte en la vida i ningú actua bé al cent per cent», va manifestar ahir Terelu Campos al debat de 'Supervivientes', donant a entendre que Rocío Carrasco també té motius per disculpar-se. Tot i això, Terelu ha volgut remarcar que mai ha intentat influenciar de cap manera a la seva amiga Rocío Carrasco. 

Molts apunten que això ha estat una traïció per part de Terelu Campos, ja que la primera vegada que ha parlat no ha estat per defensar-la, sinó per reconèixer que ambdues han fet coses malament. «Estic al seu costat i respecto les seves decisions, les comparteixi o no les comparteixi», ha finalitzat Terelu, referint-se a Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari