Els greus problemes d'avui que han deixat Telecinco en perill

Moments de màxima tensió als platós de Telecinco

El plató de 'El programa de AR' durant l'emissió del format
Els col·laboradors s'han pres el moment amb molt d'humor | GTRES

Els platós de Telecinco acostumen a viure tota mena de moments per situacions generades pels seus programes o per les rares reaccions dels seus col·laboradors i presentadors. Però el fet que han passat aquest matí no estava previst i ha sorprès a tots els allà presents.

'El programa de AR' es trobava emetent la seva tertúlia del cor amb Chabelita parlant de com passarà el Nadal quan de cop ha passat un dels moments més surrealistes de la història del programa.

Es queden a les fosques

El plató s'ha quedat a les fosques, causant el caos entre els mateixos col·laboradors i presentadors de l'espai que no sabien com reaccionar davant d'aquesta situació. En un primer moment volien saber si seguien emetent, al veure que si han intentat seguir amb el programa. Com els problemes persistien han hagut d'anar a promocions durant uns instants.

A la tornada l'equip d'il·luminació han intentat solucionar el problema amb una focus d'emergència que han pogut salvar prou bé la situació. Més tard, 'Ya es mediodia' també ha tingut algun problema però que amb el pas dels minuts han pogut solucionar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari