El curiós lloc on ha acabat l'anell que Rosalía li va regalar a un fan embogit

La joia està a la venda a Internet per 105 euros

Rosalía
L'anell de Rosalía està a la venda a Internet   | Catalunya Diari

Durant el concert de Rosalía al Palau Sant Jordi, i com és habitual, la cantant anava carregada d'ors i anells molt vistosos que van despertar l'interès de tots els espectadors presents.

  

Mentre l'artista catalana s'acomiadava del públic, un espectador situat en la primera fila va intentar robar-li l'anell, mentre Rosalía li donava la mà, el fet curiós és que la de Sant Esteve Sesrovires, després d'apartar la mà, va decidir treure's l'anell i regalar-li a aquest home que un primer instant pretenia robar-li directament del seu dit. Un fet sorprenent que no acaba aquí, ja que el suposat autor de l'intent de robament acaba de posar a la venda l'anell en un portal web molt conegut.

A la venda per 105 euros

L'usuari ha posat a la venda l'anell per un preu de 105 euros. En cas de ser l'original i no ser un 'fake', el cost és molt baix en comparació del que podria ser el seu preu original, ja que estaríem parlant d'una joia d'una de les artistes més prestigioses de l'actualitat. Aquest noi ha publicat la fotografia de l'anell amb la descripció de: «Anell, Rosalía, Talla 16.9 mm». Sorprèn el fet que fins i tot s'ha especificat amb la talla de l'anell.

Per si encara no era suficient, l'usuari ha fet una breu descripció sobre l'anell. «Anell usat i robat directament de les mans de la Rosalía, encara segueix fent olor d'ella», ha escrit el noi. Podrà ser mentida o veritat però de ben segur que l'anunci ja ha rebut un bon grapat de comentaris de gent que el vol comprar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari