El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Un grup d'espontanis irromp a 'Sálvame' per amargar la tarda a Kiko Matamoros

El programa ha hagut de tallar la connexió que estaven fent des del restaurant de Javier Tudela

En els últims dies s'han qüestionat molt les males pràctiques que ha estat fent 'Sálvame'. La que més va impactar va ser l'intent de vendre als espectadors que estaven en directe, quan realment es tractaven d'espais gravats, donant així l'oportunitat a l'equip de descansar i gaudir de les festes de Nadal amb els seus éssers estimats. I encara que hagin rebut multitud de crítiques, haurien de plantejar-se fer-lo més freqüentment després del que ha passat aquesta tarda en ple directe.

El programa es trobava realitzant una connexió en directe amb el reporter Sergi Ferré. Aquest estava davant del restaurant que té Javier Tudela a Madrid, per poder valorar l'entrevista que va concedir el passat diumenge al 'Deluxe', però el que res esperava és que passés el que ha acabat passant. Recordem que Javier Tudela es fa enfrontar a Kiko Matamoros en l'entrevista del passat diumenge després que aquest sigui exparella de la seva mare.

Quan tot just havia passat mig minut des de l'inici de la connexió, un grup de joves han irromput la connexió per posar-se davant de la càmera del reporter, per tapar-lo i començar a llançar un missatge molt clar i que afectava directament a uns dels col·laboradors del programa que estava al plató de TelecincoKiko Matamoros.

Els tres joves, que no s'han identificat, s'han dedicat a insultar-lo i a demanar-li que pagui a Hisenda, fent referència als deutes que té el col·laborador des de fa alguns anys. Jorge Javier Vázquez i la resta de l'equip s'han quedat al·lucinats en veure la reacció que aquest grup de joves havia tingut davant les càmeres.

Tot i la petició del reporter que els avisava que estaven interrompent la connexió, els tres insultaven a Matamoros tot dient-li «fill de p***» i repetien «Paga a Hisenda!». És per aquest motiu que davant la insistència dels tres joves 'espontanis', el programa decidia donar per acabada la connexió en directe amb el restaurant i tornaven a connectar amb el plató de Mediaset.

Kiko Matamoros assenyala qui podria estar darrere de tot plegat

A la tornada, Kiko Matamoros no ha tingut cap mena de problema a assenyalar als causants d'aquesta situació, indicant que aquests nois poden haver arribat allà gràcies a una jugada de Javier Tudela pare, ja que aquest se la tindria jugada al tertulià des de fa molts anys, segons ha indicat Matamoros.

El col·laborador no ha estat callat i ha respost al grup de joves tot dient que no et preocupis, «en això estem, en relació amb que pagui a Hisenda». I, a més, afegia: «I lo de fill de tal, per qui t'ho hagi dit, 'tontorrón'. Li ho apliques que potser encertes».

Seguidament, Matamoros admetia els seus problemes amb Hisenda i reconeixia que estava treballant molt i molt fort per poder saldar els deutes de molts milers d'euros que té. En realitat, ell mateix ha parlat en diverses ocasions dels seus deutes i per aquest motiu, és habitual veure-ho en molts dels programes de la cadena treballant i recaptant tots els diners que necessita per poder estar en pau.