La dona del temps d'Antena 3, Himar González, demana perdó en sortir de l'hospital

La meteoròloga ha utilitzat les xarxes socials per demanar disculpes

La presentadora del temps a Antena 3, Himar González
La meteoròloga ha rebut l'alta hospitalària | ANTENA 3

Himar González, la meteoròloga d'Antena 3, s'ha convertit en notícia aquests últims dies. I no ho ha estat pel seu treball, sinó perquè ha tingut un problema de salut que l'ha portat a estar ingressada a l'hospital. Un problema que no té a veure amb el coronavirus i que no ha volgut revelar.

Afortunadament, ja ha rebut l'alta i es troba a casa recuperant-se. Està al costat dels seus éssers estimats, sent cuidada i gaudint de la tranquil·litat. I aquesta és la que li ha portat a accedir a les seves xarxes socials, contactar amb els seus seguidors i enviar un missatge demanant disculpes. Sí, demanant perdó als seus fans, als seus familiars, als seus amics i als seus companys. Per què? Per haver-los preocupat.

Les disculpes d'Himar González

La mateixa meteoròloga és qui a través del seu compte d'Instagram ha anunciat que ha rebut l'alta. En concret, ha compartit diverses imatges seves sortint de l'hospital.

Aquestes fotos han cridat l'atenció perquè la jove està visiblement més prima. No obstant això, el que ha arribat al cor de tots ha estat el missatge que ha decidit publicar tot acompanyant les imatges. Un missatge que comença així: «A casa. Tot ha anat bé. Molt bé. Seguiré la meva recuperació. I aviat, molt aviat, tornaré».

Després d'aquest anunci, ha desenvolupat un text ampli que ha volgut començar donant les gràcies als qui han estat al seu costat i també demanant-los perdó per l'ensurt. En concret, ha dit: «Gràcies infinites a la meva família, les meves amigues, companys que, des de la distància o la proximitat, han estat, pas a pas, al meu costat cuidant-me, acaronant-me, estimant-me, sanant-me. Perdó per haver-vos preocupat tant».

Els infinits agraïments de la meteoròloga

De la mateixa manera, Himar González ha tingut unes sentides paraules per a moltes altres persones que han estat importants aquests dies en la seva vida. Així, ha exposat: «A tot el personal sanitari de @quironsalud, des d'urgències fins a planta, doctors, doctores, infermeres, auxiliars, servei de neteja, zeladors... per la seva excel·lent professionalitat, amabilitat i amplis somriures que travessaven fins i tot aquesta barrera que avui portem a manera de màscares».

No obstant això, tampoc s'ha oblidat dels seus companys de professió. Bona mostra d'això és que ha afegit: «Gràcies als mitjans de comunicació per tractar tot amb tanta delicadesa, afecte i professionalitat».

Un agraïment que ha estès als qui la segueixen i s'han preocupat per ella: «Gràcies a vosaltres que m'heu donat la millor medicina que qualsevol ésser pot tenir: amor, afecte. Gràcies a tots per ser i estar. Sou imprescindibles».

La seva publicació ha volgut acabar-la amb unes paraules per als qui com ella han estat o estan sofrint una malaltia: «Salut, Amor, Vida, Força a tots aquell@s que, per un motiu o un altre, lluiten contra alguna malaltia. Els desitjo el millor». Al que ha afegit: «Viu. Sigues feliç. I, per descomptat, gràcies al meu cos, per tant».

Més de 8.000 'm'agrada' ha aconseguit la publicació de la meteoròloga d'Antena 3. No obstant això, també ha aconseguit molts missatges d'ànim tant d'amics i companys com de fans incondicionals. Tots han volgut donar-li força i positivitat per a la seva recuperació amb comentaris com ara aquests:

  • «Com m'alegra veure't ja a la porta! Ara descansa, recupera aquests quilos que vas perdre i ja aviat estàs una altra vegada alegrant la vida a tots».
  • «Recupera't aviat que et volem veure a la tele tan maca com sempre».
  • «Et desitjo el millor. Feliç recuperació i molt ànim».
  • «És la millor notícia que ens podies donar. Molt d'ànim i a recuperar-te totalment».
  • «Se't troba a faltar, però l'important és que et recuperis».

Comentaris

envia el comentari