Himar González

Més problemes de salut per la dona del temps d'Antena 3: ara a causa del volcà

Himar González torna a ser notícia i, aquesta vegada, per culpa del volcà de La Palma

Himar González és una de les meteoròlogues d'Antena 3 que està seguint l'evolució de l'erupció del Cumbre Vieja. Ja s'hi va desplaçar durant els primers dies d'erupció per informar dels fets en tot moment.

Estar a prop del volcà implica respirar gasos tòxics i cendra, cosa que està passant factura a alguns periodistes com Himar.

Després de vuit dies retransmetent el volcà des de l'illa de La Plama, Himar ha hagut de retornar a la península. La inhalació de gasos li ha causat alguns problemes de salut: «Tinc una inflamació com una casa a les vies respiratòries per tot el que he inhalat malgrat la mascareta».

«Han estat vuit dies molt intensos, com a meteoròloga i com a canària mai vaig pensar que em toqués viure una cosa així. Però, sens dubte, em quedo amb la gent de l'illa i la lliçó de lluita que ens han donat. Gràcies per acollir-nos com a casa, assegurava la meteoròloga a les seves xarxes socials.

«Entre totes les pèrdues i l'esgotament, la gent d'allà et rep amb somriures que contagien, força i resiliència. La cadena de solidaritat i lluita que han creat és infinita. Malgrat la catàstrofe natural que estan vivint, t'ofereixen tot el que tenen», continuava.

Himar González agraeix les nombroses mostres d'afecte que ha rebut

Després d'aquestes declaracions, ahir a la nit va tornar a enviar un missatge als seus seguidors d'Instagram per agrair les mostres d'afecte que ha rebut.

«He rebut milers de missatges, així que és el meu deure comunicar-vos que estic bé, moltes gràcies a tots. No és res preocupant ni ha estat res més greu que una inflamació a les vies respiratòries. Això em va causar la inhalació continuada de pols de cendra i gasos», deia. 

«Quatre dies de llit, una mica fastiguejada, seguint les bones recomanacions de la meva doctora Elena, i ja gairebé com nova. Avui he pogut viatjar un altre cop a la meva terra. I per rematar les restes que em queden, res millor que un bany matinal al meu oceà i respirar aire pur del camp». 

«Ara sí, puc dir, comencen les meves primeres vacances d'estiu. Gràcies pels vostres missatges i bons desitjos. Ha estat només una anècdota diminuta del dia a dia», concloïa.

Himar González va estar ingressada a l'hospital a finals de 2020

Quan s'acabava el 2020, Himar González va alertar els seus seguidors que havia estat ingressada a l'hospital per una infecció complicada. «Vaig tenir septicèmia. És una infecció que, una vegada que passa a la sang, és molt perillosa i en 48 hores, aproximadament, et podries acomiadar del món».

Himar González sortia en una imatge estirada en un llit i amb la via posada. Així, la meteoròloga d'Antena 3 anunciava la raó de la seva absència a 'El Tiempo'. «Estaré ingressada uns dies a l'hospital amb una patologia que s'ha complicat una mica, però que hem enxampat a temps».

La companya de Matías Prats i Mónica Carrillo calmava els seus seguidors i explicava que el seu ingrés a l'hospital no tenia relació amb la COVID-19. Per sort, la seva situació es va agafar a temps i n'estava segura que aviat tornaria amb més força.

«Sigues feliç, viu. Bon dia, món. Gràcies per la vostra companyia, sempre», deia la presentadora al seu missatge.