Bertín Osborne

Bertín Osborne es trenca a la boda de la seva filla en parlar de la seva dona

Bertín Osborne té molt bon record de Sandra Domecq, que va morir a causa d'un càncer

Claudia Osborne, filla de Bertín Osborne, va celebrar el seu casament amb el milionari José Entrecanales el dissabte 2 d'octubre a Jerez de la Frontera. Va voler fer la festa a la finca familiar, on els seus pares s'havien casat en el seu moment.

Bertín Osborne va ser la parella de Sandra Domecq, que lamentablement va morir després d'una llarga malaltia. Es van casar el 9 de juny de 1977 i, durant un temps, van ser el matrimoni més icònic de la premsa del cor.

Sempre que ha pogut, el presentador parla de la seva dona i assegura que era una «persona meravellosa». Tot i que no ha pogut ser-hi durant la boda de Claudia, li van retre un bonic homenatge.

Bertín Osborne es va convertir en el centre de totes les mirades tan bon punt va baixar el cotxe. Els veïns de Jerez el van rebre entre aplaudiments i crits. Pare i filla van caminar plegats fins a l'església de San Miguel. 

Claudia Osborne portava un vestit molt aplaudit per tots els crítics de la moda i l'artista no pot estar més orgullós d'ella. Durant l'enllaç, va pronunciar un petit discurs que va commoure tot el públic, ja que va fer menció a la seva mare.

Bertín Osborne s'emociona: «Sempre estaràs aquí»

Malgrat la seva fama, Claudia s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor i ha demostrat ser una dona independent i emprenedora. Mai s'ha aprofitat dels cognoms dels seus pares per fer diners i ha enfocat la seva carrera a la psicologia.

El presentador es va emocionar en escoltar una carta que la seva filla va llegir per Sandra Domecq, que va morir el 2004 a causa d'un càncer. Sandra i Bertín formaven una família bastant unida i les seves filles sempre en presumeixen.

«Com m'agradaria que m'haguessis vestit tu, com m'agradaria veure't el rostre al meu costat, a l'altar. Però, tal com em vas prometre, encara que no hi siguis m'agafes de la mà des del cel», deia la núvia.

Aquest discurs, seriós i respectuós, va fer caure algunes llàgrimes d'orgull entre els presents. José Entrecanales, fill d'un dels clans més poderosos del país, va consolar la seva dona després d'aquest moment tan emotiu.

Bertín Osborne, sobre les noces: «Tot fantàstic»

L'exmarit de Fabiola Martínez va tenir un paper important durant el casament, ja que tothom sap que no està passant per un bon moment. Després de la seva separació amb la model, ha rebut diversos cops i sent que no té ningú per desfogar-se.

Claudia és conscient de la importància que ha tingut Fabiola per al seu pare i sempre han tingut una bona relació. De fet, la veneçolana estava convidada a la boda, però va considerar que era millor no cridar l'atenció en un dia tan especial.

Bertín va estar pletòric durant les noces, encara que diversos testimonis pensen que últimament està massa sensible. «Tot fantàstic, és la meva nena petita, com no m'he d'emocionar?», va contestar a un reporter que li va preguntar sobre el seu estat d'ànim.

José Entrecanales és un empresari amb renom i no vol formar part del món de l'espectacle. No obstant això, entén que la família de la seva dona ha fet història en la premsa del cor, així que va estar molt amable amb els mitjans.

Sandra Domecq va marcar la vida del presentador i de les seves filles, deixant en tots un record amable que els va ajudar a superar la pèrdua. Tots els que van estar a prop seu asseguren que era una persona excel·lent, d'aquí que generi tant respecte.