Indignació dels fans de Jorge Javier per les seves paraules: 'Sóc important'

El presentador està en el punt de mira

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador de 'Sálvame' està en el punt de mira | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez continua en el punt de mira. Després que es conegués que l'Audiència Nacional li ha posat una sanció per l'incompliment de les seves obligacions amb Hisenda, el presentador no ha donat la seva opinió ni ha volgut ficar-se en el tema.

Ni tan sols ho ha fet en el blog en el qual escriu per a la revista ‘Lecturas’, on ha parlat de tot menys de la seva situació amb Hisenda.

«Jo sóc un home molt important. A vegades penso ‘Ai, Jorge Javier, que humil ets’. No sóc important per mi mateix, que també, sinó per la gent amb la qual em relaciono», comença escrivint el presentador.

En aquesta entrada de ‘Lecturas’, parla sobre el que significa i suposa la fama per a ell. «Jo he saludat en persona a presidents del Govern - no a l'actual -, a ministres de diversos partits, a polítics de l'oposició - no a l'actual ni ganes - i fins i tot la reina Letizia m'ha mirat als ulls», es pot continuar llegint.

Jorge Javier està molt content amb el seu físic

A més, també ha parlat sobre el seu aspecte físic, posant l'accent principalment que, el dia del seu aniversari, una reconeguda directora de cinema el va felicitar juntament amb un missatge que, per a ell, és cert: «Felicitats, els 50 són els nous 17».

Recordem que Jorge Javier va ser molt criticat en xarxes quan va publicar una fotografia on apareixia en roba de bany. Molts d'aquests comentaris criticaven el seu aspecte físic, alguna cosa que algun cop li ha donat peu a parlar sobre la gran sensació que té amb la seva imatge actualment.

L'entrada al blog de ‘Lecturas’ és breu però intensa. No obstant això, sembla que s'ha oblidat per complet de la sanció que tant de renou ha causat; alguna cosa que estem segurs que no li ha fet gens ni mica de gràcia als seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el


Comentaris

envia el comentari