Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

Indignació a 'Secret Story': «A Carlos Sobera només li falta anar a Guadalix»

El presentador s'ha tornat a veure immers en una polèmica

Carlos Sobera torna a ser a l'ull de l'huracà per una nova polèmica relacionada amb 'Secret Story'.

 

Tot i que el presentador sol ser un dels favorits per part de l'audiència, la manera com reacciona davant de certs comportaments i el favoritisme que clarament mostra cap a alguns concursants no agrada als espectadors.

Al seu moment, Sobera ja va ser assenyalat pels comentaris que feia a favor d'Adara Molinero. «Jorge Javier, posa't les piles, que arriba Carlos Sobera com a Déu de l'Adarisme», assenyalava una seguidora del programa a Twitter.

Carlos Sobera
Carlos Sobera ha estat acusat d'afavorir alguns concursants | GTRES

«Carlos Sobera el conec de quan treballava a la televisió basca, molt abans que triomfés a la nacional. Va de presentador educat i tal, però és postureig total».

«Ja anirà ensenyant la poteta i es veurà el que realment és. Al final, tots són mercenaris de Mierdaset», el criticaven.

Un patró que ara es repeteix amb Cristina Porta. I és que acusen el presentador d'afavorir la que s'ha convertit en la concursant més polèmica de l'edició. I és que la periodista aixeca tant odis com passions. Bona prova d'això és que ha esdevingut trending topic.

«No aguanto Carlos Sobera. Només li falta anar a Guadalix i llepar-li el culi a Cristina Porta», assenyalava una espectadora a les xarxes socials.

Fotografia de Cristina Porta
Cristina Porta ha anat guanyant protagonismea 'Secret Story' | Instagram
 

Carlos Sobera, embolicat en una nova polèmica

Al basc fins i tot l'han arribat a comparar amb Jorge Javier Vázquez. «Si us plau, quin abisme entre l'enorme Carlos Sobera i Jorge Javier Vázquez», deia un usuari de Twitter.

Tot i que també hi ha qui lloa la seva faceta com a presentador. «Carisma, rapidesa, sornegueria basca, simpatia a dojo i professionalitat davant d'aquesta decadència venjativa de vell verd i d'amant del ridícul amb el Mestre Joao», han assenyalat diversos espectadors.

«Vull Sobera de presentador d'un altre reality, sisplau», deia un altre. El presentador ha demostrat que no es queda callat, i no dubta a llançar 'ganivets' quan cal.

De fet, fa poc va acusar Miguel Frigenti d'haver fet servir l'estratègia d'acostar-se a una altra concursant, Cristina Porta, per a guanyar.

«Frigenti, aquests dies has intentat acostar-te a Cristina. Has intentat preparar-te el terreny per si l'expulsada és Adara?», li va etzibar Sobera sense cap remordiment.

«No, no he de preparar res. Soc qui soc. Jo no he de preparar cap terreny, i, perdona que et digui, Carlos, que aquesta pregunta m'ofèn», saltava a la defensiva Frigenti, força molest amb el presentador.

Cosa que cobra força sentit veient que Carlos s'ha posicionat a favor de la periodista, clara candidata a guanyar el reality.

Cristina Porta, la protagonista absoluta de 'Secret Story'

Tot i això, no tothom hi està d'acord, ja que hi ha molta gent que acusa Porta de ser una manipuladora i una estratega. A més, insisteixen que la seva història amb Luca Onestini no és res més que un muntatge.

«Cristina Porta és una manipuladora nata i és més llesta que la fam. Es fa la innocent que no entén de realities, i és tot el contrari», ha opinat una espectadora. «Actua estratègicament i amb molta fredor».

«Guanyarà com la pitjor concursant al pitjor concurs de la història», han contraatacat els que insisteixen a defensar-la.

Concursants de Secret Story
'Secret Story' ha començat fort a Telecinco | Mediaset

«Luca: "Ja veurem què passa quan sortim del reality". Traducció: Cristina Porta no em veurà mai més el pèl tret que coincidim a Mediaset», s'han atrevit a opinar sobre la polèmica relació dels dos concursants.

«Ets insuportable, Cristina Porta. Deixa concursar els teus companys, que els tens coaccionats. Això no sembla casa seva, sembla LA TEVA PRESÓ», han atacat a la noia a través de Twitter.

A més, ara acusen la periodista d'haver obtingut informació de fora gràcies a la seva psicòloga. Cosa que ella mateixa hauria confessat als seus companys.

«'Secret Story' va començar el 9 de setembre i l'erupció del volcà de La Palma va ser el 19 de setembre. Una setmana després, Cristina ja sabia això del volcà. No hi ha res més a dir», han justificat amb proves.

«Aquest vídeo no deixa cap dubte. Cristina no només rep informació, sinó que segueix el guió que se li marca», raonaven sobre això.