María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'

La surrealista conversa a 'Viva la Vida' sobre Marta Calvo que ha indignat la xarxa

Col·laboradors i un forense van debatre sobre com esquarterar un cos

Telecinco ho ha tornat a fer. La cadena de Mediaset ha rebut noves crítiques per la seva manera d'informar sobre un greu succés amb morbositat i amb cert groguisme. En aquesta ocasió, el tema a tractar ha estat l'assassinat de la jove valenciana Marta Calvo

El programa 'Viva la vida' convidava al psiquiatre forense Leopoldo Monasterio per parlar del crim. En un debat amb els col·laboradors d'Emma García,  s'analitzava amb tota mena de detalls com esquarterar un cos. 

«Amb una serra normal que venen a una ferreteria i una mica de paciència és relativament fàcil», deia l'expert. Monasterio arribava a afirmar també que «ha de ser una minuciosa feina de neteja». Un dels col·laboradors li preguntava al respecte: «És possible netejar sense deixar rastre?» i la resposta era: «Si es trosseja el cos i es treu en bosses de brossa i es llença molta, molta, aigua». 

Indignació a les xarxes

Com era d'esperar, són molts espectadors que han lamentat l'escena que es va poder veure aquest dissabte a la tarda. Qualificaven de «vergonyós» que es donessin instruccions no només per esquarterar un cos sinó per fer-ho amb èxit. 

També et pot interessar...