Olga Moreno somrient, amb jaqueta vermella i fons neutre

La indirecta d'Olga Moreno a Rocío Carrasco: «A mi mai m'ha cridat un home»

Rocío Carrasco assegura que Olga Moreno és la responsable de la mala relació que té amb els seus fills

Tot i que Jorge Javier Vázquez va assegurar que Olga Moreno seria una concursant més de 'Supervivientes' i que no hauria de veure's afectada per la polèmica del seu marit, Antonio David Flores, les circumstàncies estan acabant amb ella. Mentre Olga segueix concursant amb èxit en el 'reality' més aventurer de la televisió, Rocío Carrasco està aprofitant per parlar en la seva sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', traient a la llum tots els draps bruts del seu exmarit i del seu entorn.

Rocío Carrasco ha deixat molt malament a Olga Moreno en l'últim capítol del documental. La dona d'Antonio David sempre ha afirmat que ella ha fet tot el possible per mantenir-se al marge de la polèmica i, a més, que mai ha parlat malament de Rocío. Tot i això, la realitat és una altra i Olga Moreno està sortint molt perjudicada. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, Carrasco ha manifestat que Olga Moreno és un llop amb pell de xai i que ha estat molts anys vestint a la seva filla com una dona adulta per guanyar-se el seu afecte. És més, assegura que Olga parlava malament d'ella davant David i Rocío Flores i fins i tot deia que era una mala mare perquè no els deixava vestir com volien. Així doncs, generava odi en els nens per acabar amb la relació entre mare i fills.

De moment, 'Supervivientes' està respectant l'aïllament de Moreno i des de direcció s'ha decidit no informar-la sobre el que passa a l'exterior, ja que podria abandonar el concurs. Per tant, no és conscient que Rocío Carrasco està carregant contra ella i que ara tothom la veu com la dolenta de la història. És més, podria ser la responsable de la mala relació que té Rocío Carrasco amb els seus fills.

Aquesta nit hem pogut veure com Olga ha protagonitzat una discussió amb Tom Brusse, un cara a cara que no tindria res d'especial si no fos perquè ha llançat una indirecta dirigida a Rocío Carrasco. Olga Moreno li ha demanat a Tom Brusse que no la cridés i ha assegurat que «a mi mai m'ha cridat un home».

Intenta defensar al seu marit

Olga Moreno fa tot el possible per no ser la protagonista de la polèmica familiar del seu marit, però els titulars de la premsa del cor no s'ho posen fàcil. D'altra banda, la concursant intenta defensar al seu marit, però sempre acaba perdent la dignitat i fins i tot els espectadors creuen que les seves actituds són desmesurades.  

Haurem d'esperar per veure com reacciona Olga quan descobreixi tot el que està passant a l'exterior. És possible que sigui informada quan es decideixi expulsar-la, tal com van fer amb José Antonio Avilés, que van posar-lo al dia.