La que se avecina

Emotiu comiat d'un personatge mític de 'La que se avecina'

Els seus companys han respost amb emotius comentaris a la seva fotografia de comiat

Les sèries de llarga durada a la televisió acostumen a portar associats comiats de personatges, que per decisió pròpia o per decisió dels directius de la ficció, es fan efectius en els diferents canvis de temporada.

En el cas de 'La que se avecina' ja hi ha hagut moltes baixes de personatges que han anat desapareixent amb el pas dels anys, com és el cas d'Antonia Sanjuan, que interpretava a Estela Reynolds o Cristina Castaño, que encarnava a la psicòloga Judith Becker. Ara, a aquesta llista de comiats se suma un nou nom, que ja no apareixerà als nous capítols de la dotzena temporada de l'exitosa sèrie de Telecinco.

L'adeu de Javier Maroto

Mesos enrere alguns mitjans ja apuntaven  al comiat de l'actor Antonio Pagudo, que interpretava des del primer dia de la sèrie a Javier Maroto. Ara ha estat el mateix actor el que s'ha acomiadat de la sèrie a través del seu compte d'Instagram.

Amb una imatge promocional de la sèrie ha volgut agrair la fidelitat dels espectadors que l'han acompanyat durant tots aquests anys en aquesta aventura televisiva. Ara l'actor explorarà nous camins professionals, que segons sembla, estaran més enfocats en el món del teatre. Un camp que Pagudo, sempre ha compaginat amb la sèrie humorística dels germans Caballero.

També et pot interessar...