Inda insulta Fernando Simón a 'El programa d'Ana Rosa

El polèmic tertulià va titllar d'inútil l'epidemiòleg

Eduardo Inda va insultar greument Fernando Simón, a qui va qualificar d'«inútil integral» | Telecinco

Ahir divendres, 8 de maig, 'El programa de Ana Rosa' va convertir-se en un dels temes més viralitzats a les xarxes socials, entre altres raons per l'entrevista a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció ha estat l'atac frontal d'un tertulià cap a Fernando Simón.

Han estat molts els usuaris que han rebutjat l'actitud d'Eduardo Inda en contra de l'epidemiòleg Fernando Simón i la passivitat d'Ana Rosa que, lluny de replicar-li, li va seguir el joc amb un acudit.

Els polèmics comentaris han sortit mentre comentaven les paraules de l'epidemiòleg i director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del ministeri de Sanitat, a referència a unes declaracions seves en què semblava afirmar que l'augment de morts podia tractar-se a un «accident de trànsit enorme».

«El màxim responsable ha de ser destituït», va afirmar Inda sobre Simón

El vídeo que ha posat el programa estava tallat i, realment, el que Simón feia era utilitzar una metàfora per explicar l'anàlisi de les dades de mortalitat: «No podem dir a què es deuen aquests increments. No sabem si es deuen a un accident de trànsit enorme, no sabem si es deuen a un increment de la mortalitat per infarts, no sabem si es deuen al coronavirus o per qualsevol altra malaltia», explicava Simón.

En aquest moment, Eduardo Inda va comentar que «el màxim responsable ha de ser destituït», en referència a Simón, i el va acusar de «falsejar dades. El senyor Simón és un inútil integral, això és el que pensa la gent», va sentenciar el tertulià.

Després d'aquestes dures paraules, Ana Rosa Quintana no li va contestar ni li va dir que retirés les seves paraules, però si va optar per contestar a Inda amb una broma: «Home, a casa seva el voldran», va exclamar. «Pot ser», va sentenciar Inda.


Comentaris

envia el comentari