▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

«Rocío Flores vol treure's de sobre Ana Rosa Quintana, i ho farà a poc a poc»

Un presentador de Telecinco acusa la filla de Rociíto de trair a Ana Rosa Quintana

Rocío Flores ha de fer front a un nou i poderós enemic. La filla de Rocío Carrasco vol treure benefici del drama familiar, i ha acceptat treballar com a tertuliana en els matins de Telecinco. No obstant això, la seva aventura televisiva no està sent gens fàcil, ja que ha de lluitar contra una de les cares més influents de la cadena: Jorge Javier Vázquez.

El presentador català està convençut que, la seva nova rival, té un costat fosc perquè no entén per què segueix a la banda d'Antonio David amb tot el que s'està demostrant, i molt menys, que segueixi atacant a Rocío Carrasco. Jorge assegura que la jove ha parlat malament de la seva mare en una infinitat d'ocasions, i exigeix que faci un pas endavant per reconèixer els seus errors i és que, segons la seva opinió, té edat suficient per assumir les conseqüències dels seus actes, i hauria d'explicar certs episodis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, Rocío Flores es nega a entrar en cap escàndol, ja que és conscient el poder del seu nou enemic, i està intentant, per tots els mitjans, no haver de trobar-se amb ell. Per aquest motiu, el seu contracte amb Telecinco inclou una clàusula força polèmica: els vetos, els quals beneficien a la neta de Rocío Jurado a coincidir amb determinades persones. La revista 'Lecturas' va publicar, en exclusiva, els col·laboradors que havien estat silenciats per la jove, on els més perjudicats són Paloma García-Pelayo i Belén Rodríguez. Així, Jorge Javier es va posicionar en contra d'aquesta mesura: «Una de les que diuen que ha vetat, és íntima amiga meva. I a mi, no em tus ningú». Però, Rocío Flores no ha tingut en compte les paraules del comunicador.

Segons expliquen, la filla d'Antonio David es nega a coincidir amb Vázquez i, per això, ha fet servir la seva influència per atemptar contra la feina del presentador, posant com a condició que, per assistir als debats de 'Supervivientes', Jorge no pot estar en plató. Malgrat això, el català s'ha pres amb humor aquest atreviment i en la seva última aparició a 'Sálvame', ha demostrat estar per sobre de la seva nova enemiga. D'aquesta manera, no ha fet referència a la plantada que ha patit, però sí que l'ha acusat d'una greu deslleialtat: intentar robar-li el programa a Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega, en el punt de mira de Rocío Flores

Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila i col·laborador de 'Sálvame', s'ha sotmès a la prova de la veritat. I és que vol demostrar que Rocío Flores no és tan bona com sembla, i està disposat a tot per aconseguir el seu objectiu. Així, ha respost a preguntes molt compromeses, i la màquina ha determinat que diu la veritat. Una de les qüestions que ha abordat és el tema dels vetos, on Kiko Jiménez assegura que, la filla de Rociíto, ha parlat amb els responsables de Telecinco per intentar eliminar-lo de la plantilla. Jorge Javier, que estava present durant aquesta entrevista, no ha pogut evitar pronunciar-se sobre el tema.

El presentador també ha sigut víctima de Rocío, però sembla que s'ho ha pres bastant bé: «Diuen que la següent passa és carregar-se Sonsoles Ónega». La neta de la Jurado va començar a treballar en els matins de Telecinco, ja que és un fitxatge pel qual qualsevol programa hauria pagat molts diners, però, ha estat Ana Rosa Quintana qui li ha fet l'oferta definitiva. D'aquesta manera, la periodista ha demostrat que té un gran afecte cap a la 'influencer', a més que a donat la cara per ella en una infinitat de vegades i, fins i tot, s'ha posicionat en contra de Rocío Carrasco

En canvi, Flores únicament està interessada a cridar l'atenció del públic, i Jorge Javier s'ha adonat d'aquest detall, i ha comentat: «a mi el que m'han dit, és que ella, en realitat, vol treure's de sobre a Ana Rosa. Però, ho farà a poc a poc». Així tot, sembla que l'ambició de la jove no té límit i gràcies al seu pare, ha descobert que la televisió és un negoci molt rendible, i serà capaç de fer qualsevol cosa per seguir els seus passos. Què haurà de dir la reina dels matins sobre aquesta teoria?


Comentaris

envia el comentari