Imatge de Ion Aramendi.

Ion Aramendi confirma una decisió dràstica a 'Supervivientes'

Ion Aramendi ha donat a conèixer un canvi a 'Supervivientes' que no ha deixat indiferent el públic

Ion Aramendi s'ha estrenat aquest any com a presentador d'una de les gales de 'Supervivientes' i ho està fent amb gran èxit. I és que ha aportat frescor, naturalitat i sentit de l'humor al reality. Però també sap posar-se seriós quan ha hagut de donar notícies importants com ahir: l'unificació és imminent.

Ahir a la nit va revelar als espectadors que en uns dies tots els concursants començaran una etapa nova. Conviuran junts per primera vegada.

Ion Aramendi explica el canvi a 'Supervivientes'

El presentador basc ha de fer front a 'Supervivientes' als conflictes entre col·laboradors. I també a les acusacions de tongo pel favoritisme a Kiko Matamoros.

A més, ara s'està preparant pel que s'acosta i és la convivència de tots els participants. Ahir a la gala de 'Conexión Honduras' va ser quan va revelar que demà, 7 de juny, arribarà per a molts l'esperada unió. Ho va anunciar dient: «Aquest dimarts a 'Tierra de nadie' comença el procés de reunificació».

«Els dos grups es convertiran en un».

Ion és conscient que el reality amb aquest gir farà parlar molt. Primer, perquè Alejandro podrà, per fi, viure amb la seva xicota, Tania. I tenint en compte les constants crisis i discussions que protagonitzen, s'acosten problemes.

Ell és molt gelós i un masclista en molts aspectes i això provocarà noves bronques entre ells. Per això, per al gadità potser el que s'aconsegueixi amb aquesta convivència és que la seva imatge torni a quedar en dubte. Vaja, que aparentment no li beneficiarà en absolut aquest retrobament.

Ion Aramendi
Ion Aramendi explica el canvi que afectarà els concursants | Telecinco

Segon, el programa generarà molta morbositat amb una altra parella, la formada per Yulen Pereira i Anabel Pantoja. Encara que durant la major part de l'edició han sigut prudents, els darrers dies s'han deixat anar. Tant és així que han confessat sense objecció el que un sent per l'altra i viceversa.

Per aquest motiu, s'espera que el fet de tornar a viure junts facilitarà que la seva història d'amor vagi a més. I això beneficiarà a 'Supervivientes' mentre els hi dona molts minuts de programa. El que no sabem és què li semblarà a l'exmarit d'ella, que s'ha mostrat molt molest al 'Deluxe' en veure aquesta situació.

Ion Aramendi coneix la reacció del públic

El presentador basc segur que segueix les opinions dels espectadors del reality a les xarxes socials. I així haurà pogut veure en aquestes últimes hores que estan encantats amb l'unificació. Han deixat de manifest que esperaven aquest moment amb ganes per tot el joc que es generarà a partir d'ara.

En concret, han deixat clara la seva alegria per aquest pas amb missatges com: «Quina meravella!» i «Vinga, quines ganes!».

Hi ha altres seguidors que han mostrat la seva satisfacció pels canvis que aquest pas introduirà. Per això han escrit: «Espero que l'unificació porti nominats justos per poder gaudir». En aquesta mateixa línia hi ha aquest altre: «Amb aquest pas tenim més possibilitats que Anuar surti nominat».

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçant-se a Supervivientes
Ion sap que l'unificació dels concursants no beneficiarà a tothom   | Mediaset

Però hi ha altres internautes que, encara que volen que es produeixi aquesta situació, són conscients de les desavantatges d'aquesta unificació. Així, han manifestat: «Si així estem sense unificació, amb ella en tindrem dues tasses de Yulen i Anabel».

Així mateix han dit: «Això perjudicarà seriosament Anabel i Alejandro. A ella perquè per defensar Yulen perd naturalitat. A ell perquè en estar amb Tania treu el costat més masclista».